jan 252013
 

Vandaag gaan we even terug
naar onze vakantie in Israël.


*Klikfoto*

Wat een water hebben we toch in Nederland he….


*Klikfoto*

We zijn er bijna… De laatste meter..


*Klikfoto*

Nederland komt steeds een stapje dichterbij.


*Klikfoto*

Samen met Shirel heb ik naar buiten gekeken.


*Klikfoto*

Het was inderdaad druk in de lucht en op de grond…

*Klikfoto*

En als afluiter de vluchttoren.
We zijn weer in Nederland.

Ik kijk weer uit naar de volgende vakantie.


*Klikfoto*

Love As Always
Di Mario

  10 Responses to “Israël 2012”

 1. Dat begrijp ik wel dat je nu weer uitkijkt naar de volgende vakantie.
  En dan vast dezelfde route maar dan omgekeerd.
  Op naar een fijn weekend.
  Dan zal het wel weer een beetje rustiger zijn rond het veluwemeer.

 2. Jammer dat er aan de vakantie weer een eind kwam. Het slot was in ieder geval ook mooi. Zo van boven zie je dat Nederland toch best wel mooi is, met gelukkig veel water.

 3. Ach, tijdens de winter hier kan het ook mooi wit zijn…

 4. Hoe vond Shirel het om naar beneden te kijken, vast prachtig denk ik.
  Off topic krijg er inderdaad veel aangeboden maar sla er ook veel af 🙂

 5. Dat was best spannend Shirel en jullie zijn weer veilig geland.
  Mooi vanuit de lucht Nederland te bekijken.
  Nu wachten op de volgende reis.
  🙂

 6. Ha Di Mario,

  Denk dat de plaatsen op de foto’s het meest bekeken zijn vanuit de lucht in Nederland. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM

 7. ja, weer veilig geland, en dan op naar huis, veilig thuis, lekker nagenieten!

 8. Waarschijnlijk zijn er nog meer foto’s van Israel geplaatst en heb ik maar een gedeelte gezien. Dat komt natuurlijk omdat ik je nog niet zo lang ken. Jammer dat je geen archief in je site hebt. Erg leuk hoe je foto’s laat zien met de daarbijhorende commentaar. Ik heb ervan genoten, echt.

  Ot

  Smile, ik zie het al voor me. Twee kinderen trillend van plezier die sesamstraat kijken op mijn blog. Vader gefrustreerd, hihi omdat hij nergens meer aan toe komt. Ff zien of ik nog meer van dit soort filmpjes kan vinden. Mmmm mijn zoon van dertien was vroeger gek op Bob de Bouwer. En misschien kan ik Dora de explorer ook nog wel ergens vinden, was mijn dochter zo gek op.

  Hahahaha

  • Dom, dom, dom ik kan mezelf wel voor het hoofd slaan. Ik ben ook te rap met typen en moet beter kijken. Zocht alleen maar naar een lijstje met de kop archief. Ik surf naar de foto’s en rubrieken en surf achteruit en dan moet het goedkomen wil de andere verhalen ook graag lezen.

 9. Mooie scherpe foto’s van ons koude kikkerlandje! Goed gedaan, DiMario!

Sorry, the comment form is closed at this time.