aug 052015
 

Deze was een keer te verwachten natuurlijk.

*Klikfoto*

Love As Always
Di Mario

Dit is zeker iets voor jou.

  10 Responses to “Mobmerkelijk”

 1. Geheel correct… Ik ga wel binnen zitten.

 2. Nou dan ga ik maar weer roken haha

 3. Dat klopt, zo is het nu geregeld.
  Maar ik denk dat de terrassen ook nog wel rookvrij gaan worden. Hans

 4. Vrees dat Hans gelijk gaat krijgen 😉
  Daarom hou ik zo van een Griekse vakantie 🙂
  Groetjes

 5. Wow… en als het regent dan, komen dan alle rokers weer naar binnen? 😉
  Groetjesss

 6. Respect voor elkaar komt van twee richtingen. Althans, in een perfecte situatie. Dus als vrouwen lid willen worden van een mannenclub als de Vrijmetselaars moet het voor mannen mogelijk worden mee te doen met Leontien’s Lady Bikeride! Toch?

 7. Helemaal gelijk, alleen gaan er nu al stemmen op het roken op de terrassen ook al te gaan verbieden. Te belachelijk voor woorden. Ik rook nu twee jaar niet meer en ben het meest blij dat ik van deze ellende verlost ben om telkens ergens anders te moeten gaan roken.

 8. Prima, zo voor elk wat wils…!

 9. ik heb niks tegen rokers, dus ik ga gewoon bij de rokers zitten, ik heb nooit actie gevoerd, iedereen doet wat ie wil

 10. Whoooooooooohahahahahahahahahaha geniaal!

Sorry, the comment form is closed at this time.