nov 042015
 

Ik erger met niet snel, maar aan mensen met een auto, die denken dat
de wereld van hun is. Ook heel even moet je zo niet gaan staan met je
auto… Want er komen mensen langs met kinderen op de fiets.

Die moeten dan op de weg gaan fietsen. Ga dan niet zeggen, dat is
gevaarlijk met die kinderen op de weg. Nee de auto gebruiker die
het fietspad gebruik als parkeerplaats, om even op te staan om over
te steken, die zijn gevaarlijk. En zeg niet dat het bijna nooit voorkomt.

Ik daag u dan uit om eens een stukje met mij mee te fietsen een dag.

*Klikfoto*

Love As Always
Di Mario

Dit is zeker iets voor jou.

  13 Responses to “Mobmerkelijk”

 1. Dit merk ik ook als ik met de fiets door de stad trek. Hetzelfde soort mensen dat altijd luidop roept dat er teveel auto’s zijn behalve die van hen.

 2. Gelukkig is hier in almere veel fietspaden apart van de autowegen, dus hebben wij hier niet veel problemen mee. Maar dit is inderdaad heel asocoiaal. Niet normaal meer.

 3. Een auto stond gisteren midden op het fietspad. Ik moest gewoon op de rijweg. Levens gevaarlijk is het…

 4. Die gele band zou helemaal doorgetrokken moeten zijn…!!

 5. Ik herken je ergernis, die is trouwens wel terecht.
  Als je met kinderen fietst moet je ogen in je rug hebben.
  Zo parkeren is gewoon asociaal, vaak is er binnen 50 meter lopen wel een veilige parkeerplek.
  Nee, men gooit het liefst de auto neer waar men moet zijn.

 6. Ik kan me helemaal bij je verhaal aansluiten en heb het toevallig vandaag nog op een grovere manier gezien. Meneer blokkeerde het hele fietspad met zijn auto om even een telefoontje te plegen… En zoals je vandaag wellicht gelezen heb moet je je daar niet mee bemoeien, anders slaan ze je dood.

 7. Oh, ja, dat is héél irritant, dat zie ik bij ons in de buurt ook heel vaak, vooral op de Noorderweg is dat heel gevaarlijk, en daar doen ze het erg vaak, als het even kan zó dat zelfs de voetgangers de weg op moeten. Dikke boeten geven… Ja, wat Sjoerd zegt… Geen discussie aangaan.. :-/

 8. Ja, het verkeer is uitkijken geblazen. En zo gaan staan is gewoon gevaarlijk.

 9. als fietser erger ik er me aan, je hebt hier groot gelijk in
  ook auto’s die uit een zijstraat komen rijden tot op het fietspad, en kom dan maar eens juist af,
  ik ben altijd goed op mijn hoede
  de kinesist woont hier 1,1/2 km vanaf, ik ga er om de 2 dagen naartoe, vorige week zei ik ‘m nog, op dat stukje hebben ze me 5 keer van ‘t fietspad gekregen

 10. ha DiMario,

  het loopt inderdaad de spouigaten uit.
  Soms krijg je zin om een kras op de deur te maken.
  Maar dat doen we niet, want we zijn nette mensen.
  Maar zij niet!
  Bah!

  groet van Marlou

 11. Pffff komt vaak zat voor!
  Bij ons heb je ook van die straten.. wat denk je van een bestelbus die in zo’n geval half op het fietsgedeelte en half op de weg gaat staan? Gisteren meegemaakt.. Je kon er niet rechts met mijn fiets langs, want dat was te smal, dus moest ik links nog verder de weg over om te kunnen passeren… iedereen keek raar… Vreemde lui heb je hier rondrijden hoor!
  Groetjesss

 12. De mensen die dat doen sporen niet en hebben niet in de gaten wat voor overlast ze anderen bezorgen. Als ik papier en pen bij me zou hebben, zou ik een briefje onder de ruitenwisser stoppen en zeggen dat zo iemand heel asociaal is.

 13. Dan ben ik weer blij dat hier over het algemeen fiets/brommer en auto verkeer gescheiden is, maar dan nog…. ik geloof je 😉

  X

Sorry, the comment form is closed at this time.