Spreuk van de dag

 Niet gecategoriseerd
jan 092016
 

Maak fouten, waag het erop,
maar blijf in beweging, roest niet vast.

Love As Always
Di Mario

  13 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. Goede morgen Di Mario, inderdaad als je geen fouten durft te maken, kun je dus niets doen als doodstil in een hoekje blijven zitten. Niet erg inspirerend natuurlijk en ook nog erg ongezond lijkt me.
  Je foto’s hieronder geven een vakantiegevoel, al was het voor jullie het einde van de vakantie. Nu moet ik wel zeggen, mocht ik ooit weer een keer naar Israël vliegen, dan ging ik weer met El Al, daar voel ik me het veiligste in als ik die kant op ga.
  Maar ik denk niet dat ik nog vaak op vakantie zal gaan, misschien nog eens naar Ierland want dat staat nog steeds op mijn lijstje.
  Ik wens je een fijn weekend toe.

 2. Ik heb het niet snel over fouten. Wel over foute mensen 😛 Nee, fouten zijn geen onoverkomelijke dingen. Het zijn lessen over hoe het niet moet. Gewoon doorgaan en je niet schamen als iets niet helemaal goed gaat.

 3. Fouten maakt iedereen wel eens. Het is dat je er lessen uit leert.

 4. Vast roesten is de enige echte fout.

 5. iedereen maakt fouten

  als je er maar van leert Mario

 6. Uit je fouten leren dat is de kunst

 7. Is het leven niet een groot waagstuk ?

 8. Wat je ook doet, doe het, en zie dan later wel weer verder.

 9. Oh, ik maak zoveel fouten…maar ik leer ervan, hè? En ik doe nooit anderen (met opzet) pijn.
  Fijn weekend en lieve groet ♥

 10. Ieder mens maakt fouten, de een meer dan de ander…
  Maar daar leer je van en diezelfde maak je sowieso niet meer..
  Groetjesss

 11. Ik maak nooit fouten, laatst dacht ik dat ik een fout gemaakt had, maar ik het het fout…;-)

 12. Onbewust fouten maken is niet erg, maar bewust iets fout doen lijkt me niet verstandig.

 13. fouten maken is niet erg, ze niet verbeteren wel. Hans

Sorry, the comment form is closed at this time.