dec 182015
 

Vandaag een paar plaatjes vanuit Israël


*Klikfoto*

 

Nog een ronde van de dierentuin.
waar je door de bomen het bos niet meer kan zien.


*Klikfoto*

Of juist door de kromsnavels
de papegaaien niet meer.


*Klikfoto*

Ik kan maar geen genoeg krijgen van dieren.


*Klikfoto*

maar volgende week gaan we weer wat anders bezoeken.

*Klikfoto*

Love As Always

Di Mario

Dit is zeker iets voor jou.

  8 Responses to “Israël 2015”

 1. Een grasparkiet is ook wel een gezellige vogel, net als papagaaien.
  Als je door de bomen het bos niet meer ziet, zijn er veel bomen. Hans

  Ot. De verzoekjes gedraaid in de show.
  Nummer 13 kun je nu wel doorspoelen. LOL
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Mooi al die beestjes tegen het gaas….!!
  Fijn weekend.

 3. Ik heb nou wel genoeg van die papegaaien gezien…

 4. Ja, dat heb je goed vastgelegd! En ze zijn daar ook uitermate geschikt voor!

 5. Wat een waanzinnig mooie kleuren hebben die vogels he.

 6. Leuke foto’s hoewel, ik ben zelf van mening dat een dierentuin en soort gevangenis is voor de dieren die beter in het wild kunnen leven. Daar ben jij het vast mee eens. Maar ik heb deze discussie wel vaker en ben me er van bewust dat veel dieren in dierentuinen geboren worden en niet weten wat de vrije wereld is.

 7. Prachtig mooi zelf ben ik ooit in het papegaaien park op Tenerife geweest, kon je pinda’s kopen om te voeren eventueel, nou daar heb ik mijn mini angst voor ara’s dus ontwikkelt en andere soorten, 1 blauwe ara achtervolgde mij op den duur, hahahaha

  Een haat liefde verhouding heb ik met ze, vind ze prachtig, wil ze vast houden, maar oef… ik weet wat die snavel kan doen 😉

  X

 8. Mooie plaatjes van deze dieren.

Sorry, the comment form is closed at this time.