apr 062016
 

Dat zijn mijn prijzen.

*Klikfoto*

Love As Always
Di Mario

Dit is zeker iets voor jou.

  12 Responses to “Mobmerkelijk”

 1. Dat is het betere werk, ze zullen snel weg zijn…!!

 2. Dat is niet duur, is zeker snel uitverkocht.
  Het scherpe oog van de meester. Hans

 3. Haha, super! Ik heb jaren geleden een keer voor man en zoon een fleecejack gekocht bij W.ehkamp. Voor € 0.01 per stuk. Stond zo op internet, ik kan me zo voorstellen dat een medewerker daar de exacte prijs nog niet van wist om wat voor reden dan ook. Misschien heeft gedacht ik zet er maar even iets in en later vergeten is of afgeleid om de juiste prijs in te voeren.. Heeft er trouwens 2 dagen zo op gestaan, dus ik denk dat ze een flink verlies hebben geleden op die dingen.. 😉
  Groetjesss

 4. Zo’n prijzenkast heb ik ook 😉

 5. Die moeten dus gewoon weg, voor wie maar wil, neem maar mee!

 6. Gokje, Xenos…

 7. Zeker gelijk maar even je koffieservies vervangen 🙂

 8. gratis mee te nemen :o)

 9. Oeps ben zeker te laat!
  Mooi gezien :-))

 10. Hahahaha, daar wil ik ook wel shoppen. Maar, gezien de prijzen zal ik nog wel even mijn loon afwachten. 😛

 11. met de glimlach bekeken Mario

 12. Whahahahahahahaha oh ik zie de discussies nu al voor mij in die winkel…..

  X

Sorry, the comment form is closed at this time.