jan 082017
 

Ieder kind is een kunstenaar.
Het moeilijke is om als je opgroeit een kunstenaar te blijven.

Love As Always
Di Mario

 

  12 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. Goede morgen Di Mario. Kinderen denken nog in mogelijkheden, alles kan en daardoor zijn het vrije geesten. Maar jammer genoeg blijven de meesten dat niet en conformeren ze zich aan de wereld rondom hen.
  Ik wens je een fijne zondag toe.

 2. dit is een spreuk die me wel aanspreekt
  ik ben vroeger zelf lang naar de kunstacademie ging,
  en moest stoppen met ouder worden omdat ik van mijn ouders als meisje alleen niet door het donker naar die school mocht

 3. Het is een taak van de volwassen om te stimuleren. Zonder de juiste stimulans blijft er namelijk niets van over. Ook op scholen wordt het vaak teniet gedaan. Eeuwig zonde want kwijt blijft te vaak kwijt.

 4. Mijn middelste is soort van kunstenaar gebleven

 5. Wat John ook zegt.. stimulatie is het belangrijkste voor een kind.
  Ik vind het bijvoorbeeld heel jammer dat ik geen muziekinstrument kan bespelen.
  Mijn vader speelde mondharmonica.. toch jammer dat hij het ons nooit geleerd heeft…

 6. kunstenaar blijven is eenvoudig, als je je oren sluit voor de rest van de wereld, 🙂

  xxx

 7. Helaas gaat er veel in het leven verloren…..

 8. Heerlijk die fantasie van kinderen…ben eigenlijk altijd een beetje kind gebleven…

  Groetjes

 9. Veel talent gaat op school verloren, omdat het kind in hen verloren gaat.

 10. Je creativiteit kwijt kunnen is zo belangrijk voor een kind. En de hemel in prijzen, dat ook! Niet té, want kinderen zijn niet gek natuurlijk. Maar ze stimuleren in wat ze willen. Alle mogelijkheden voor ze openhouden. Vroeger wilde ik schrijfster worden (niet verder vertellen) maar dat vonden mijn ouders te moeilijk voor mij. Ik moest maar iets “nuttigs” gaan doen. Gelukkig ben ik goed terechtgekomen.
  Een prachtige spreuk. Jouw kinderen hebben het getroffen met jou en Dinnnetje!
  Lieve groet ♥

 11. Het is jammer dat er minder plaats is voor een natuurtalent, eerst opleiding volgen. Hans

 12. Mooie foto! Ja, de fantasie en creativiteit van kinderen wordt stilgelegd zodra ze leren over onze opgedrongen maatschappelijke concepten. Kinderen hebben oplossingen voor alle wereldlijke problemen; oplossingen waar wij in ons beperkte denken niet op komen. Wij zien alleen complicaties waar kinderen slechts mogelijkheden zien.

Sorry, the comment form is closed at this time.