mrt 112017
 

Als jij niet de leiding over je leven in handen neemt,
doet iemand anders het.

Love As Always
Di Mario

  7 Responses to “Spreuk van de dag”

  1. Goede morgen Di Mario. Die spreuk klopt weer helemaal. Al denk ik dat er mensen zijn die het fijn vinden als iemand ze zegt wat ze moeten doen en hoe ze horen te leven. Dan hoef je nooit verantwoording over je daden af te leggen en kan je de schuld altijd op een ander gooien als er iets fout gaat.
    Ik wens je een fijne zaterdag toe.

  2. Dat zal hier niet gebeuren 🙂 Ik ben zo sterk in de leiding van mijn eigen leven, daar komt niemand aan.

  3. volledig mee eens. Gelukkig heb ik de touwtjes hier zelf in handen.

  4. Dus toch maar zelf aan de bak…..

  5. Daar sta ik achter, blijf baas over jezelf.

  6. Dat is helemaal waar. Hans

  7. Leef je leven, voordat het geleidt wordt…

Sorry, the comment form is closed at this time.