jun 132017
 

Mensen verdienen niet alleen een tweede kans,
maar vooral ook een eerste.

Love As always
Di Mario

 

  12 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. Goede morgen Di Mario, iedereen verdient een kans.
  Ik wens je een fijne dinsdag toe.

 2. Dat sowieso. Die tweede hangt er vanaf wat ze me aangedaan hebben…

 3. En soms een derde, vierde maar daarna ga ik schiften of ik er nog plezier aan beleef.

 4. Dit vind ik een hele mooie. EN aan die eerste kans ontbreek het maar wat te vaak. Kijk maar eens naar de vluchtelingen die hier komen. Die zijn al veroordeelt voor ze er zijn.

 5. en soms een derde en een vierde, maar ik geef toe, ik ben wel héél erg ver gegaan met kansen geven…:-)

 6. Behalve als ze de eerste kans zelf ook verspelen, pas geleden nog mee gemaakt, ik gaf iemand een kans, en hij maakte zeer foute opmerkingen die niet door de beugel konden, daar sprak ik hem op aan, niet doen! Want… oh ja was het dan, om vervolgens weer even normaal te spreken met elkaar en ineens bij afsluiting of even stilte, weer een foute opmerking, zelfs toen hij weg ging, op het allerlaatste moment?

  Echt serieus, weer een opmerking waar ik hem al tig keer van had gezegd, dat kun je niet doen, maakte hij er nog eentje… ik heb hem recht in zijn gezicht gezegd, dit gaat hem niet worden zo… je ging goed, en dan… verknal je het weer!

  Dikke vette streep erdoor dus… bye bye…

  X

 7. Klopt iedereen verdiend een kans
  maar wat zijn er die dat zo goed kunnen verpesten…ook voor zichzelf 😉

  Groetjes en geniet samen van het filmpje 😉

 8. een spreuk om bij te houden Mario

 9. Dat zou mooi zijn als iedereen die ook kreeg. Hans

 10. Het zou wel helpen ja…

 11. Soms is de tweede kans eigenlijk pas de eerste die ze krijgen.

 12. Die eerste kans wordt te vaak verkleurt door ons eigen vooroordeel over een persoon. Doordat iemands voorkomen al een bepaald beeld/gevoel oproept, geef je die ander vaak geen eerlijke kans. Zo ontloop ik wel eens mensen die er voor mij ‘eng’ uitzien, terwijl het misschien hartstikke leuke gesprekspartners waren.

Sorry, the comment form is closed at this time.