jun 142017
 

Geduld is bitter
maar zijn vruchten zijn zoet.

Love As Always
Di Mario

 

  5 Responses to “Spreuk van de dag”

  1. Ik heb een buurvrouw die geen geduld heeft. Als ze belt omdat ze wat hulp nodig heeft dan moet het gelijk. Dat kan niet altijd dus dan gaat ze iedereen die ze kent bellen. Afgelopen zaterdag had ze me ook gebeld, maar ik wilde mijn zondag niet in dienst van anderen zetten. Ze heeft dus echt het geduld op moeten brengen hehe.

  2. naarmate ik ouder word krijg ik meer geduld, en een relatie met een moeilijk iemand heeft daar ook wel tot bijgedragen 🙂
    het is hier zoet toeven 🙂

  3. De vruchten dan maar koesteren. Hans

  4. Geduld is een schone zaak en loont zich…

  5. Deze vind ik prachtig!
    Lieve groet ♥

Sorry, the comment form is closed at this time.