jun 152017
 

Wanneer ons één ding ontbreekt, mag dat ons er niet van weerhouden
met volle teugen te genieten van al het andere.

Love As Always
Di Mario

 

  12 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. Goede morgen Di Mario, laten we gewoon genieten van wat er te genieten valt. Fijne donderdag gewenst.

 2. EENS! Ik had zo’n schoonvader, als er één dingetje niet naar zijn zin was, was meteen alles K. Een gave was het 🙁

 3. je kan niet alles hebben, als je daar niet mee kan leven heb je een probleem en een groot
  Eén @->- voor jou

 4. Eigenlijk vreemd dat ons iets kan ontbreken. Ja, misschien onze band met de natuur. Die is de mens al een poosje kwijt.

 5. wie slim is geniet van alles op zijn/haar pad komt, naarmate ik ouder word, kan ik dat, nóg beter, heerlijk gevoel.
  xxx

 6. Als er al iets zou ontbreken, dan ben ik volop aan het genieten en kan het zo zijn dat ik dan denk… was Eliza hier nu maar … of mijn moeder, of een ander persoon die dat moment ook erg zou waarderen. Zoals van de week, eliza kwam eten voor het eerst in tijden, alleen, en de volgende dag kreeg ik te horen… was gezellig mam… best wel gemist eigenlijk… 😉

  X

 7. Ja en toch leg ik dan soms teveel de nadruk op dat ene vreselijk toch?

 8. Daar sluit ik me volledig bij aan.

 9. Helemaal mee eens!

 10. Geniet er dan ook met volle teugen van.

 11. EENS! Mijn mo.e.der is een chagrijn. Sorry dat ik het zo ronduit schrijf (-: Altijd wat te vitten…Zo heb ik nooit willen worden.
  Lieve groet ♥

 12. Dit is een goede! Te vaak overheerst het negatieve, terwijl er toch zoveel is om dankbaar voor te zijn en van te genieten. Absurd eigenlijk dat ons brein zoveel gevoeliger is voor negatieve impulsen; dat heeft nog niemand gelukkiger gemaakt.

Sorry, the comment form is closed at this time.