jun 192017
 

Als een tijger je de boom injaagt,
probeer dan te genieten van het vergezicht.

Love As Always
Di Mario

 

  10 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. Goede morgen Di Mario, een goed advies, tenminste als tijgers niet zo best kunnen klimmen, want ik kom een boom met een gladde stam echt niet in 😉 Als ik wel bovenin geraak zal ik proberen om van het uitzicht te genieten.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

 2. ik hoop dat ik nooit een tijger tegenkom, en als dat zo is dat het een goeie klimboom is, hahaha

 3. Iedereen denk dus gelijk aan een echte tijger maar het is beeldspraak. Ik heb al van wat vergezichten genoten.

 4. Ik vrees dat die tijger makkelijker de boom ingaat dan jezelf…

 5. whahaha ja mooie di mario, onthouden maar weer 🙂

 6. Heel goed, gewoon naar de positieve kant omdraaien!

 7. Zo heerlijk die spreuken soms, alsof ik dat zou kunnen, ik zou blind van paniek zijn!!

 8. Hij is leuk, maar als het lang duurt gaat dat wel vervelen. Hans

 9. haha ik doe die tijger wel in de tank 😉

 10. Als je langs de kant van de weg met autopech staat, kun je dan nog genieten van een zingende merel? Ik mag hopen van wel. Een tijger die me achterna zit, haha. Maar de boodschap erachter is kraakhelder.
  Lieve groet ♥

Sorry, the comment form is closed at this time.