jul 142017
 

Als je maar lang genoeg jezelf blijft,
dan wordt je vanzelf bijzonder.

Love As Always
Di Mario

  7 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. Goede morgen Di Mario. Is die spreuk niet in gebruik bij de verzekeringsreclame van Het Klaverblad?
  Al is dat wel een leuke spreuk en een leuke reclame. 🙂
  Ik wens je een fijne vrijdag toe.

 2. Ik zou niet eens weten hoe ik een ander moet zijn, tenzij het een toneelstuk is of zo 😉

  X

 3. ik ben gewoon mezelf, en ik doe gewoon voort
  Een @->- voor jou

 4. De klaverblad reclame…

 5. Vanmorgen bracht ik mijn jongste naar school. Ik gaf zijn geweldig leuke juf een formulier voir het kamp volgend jaar. Ze had nog zo’n formulier in haar hand. Mijn formulier was niet goed uitgeprint, dacht dat het aan het mailtje lag, maar dat andere formulier paste prima op het A4tje. Was je er met je hoofd niet bij lachte de juf. Ik zei: ik was te druk met het uitprinten van de tickets van Guns N Roses, ja ik ben geweest!!! Oh Rickers zegt de juf en ja hoor daar ging ik al headbangend paradise city zingen, mijn zoon liep langs de juf zegt, doet ze altijd zo gek? Zegt hij: zo is ze van nature!! Een mooier compliment kon ik niet krijgen…Heb ik mijn punt gemaakt in dit relaas? Fijne vakantie !!

 6. Haha een bekende… ach bijzonder worden hoeft niet, jezelf blijven is genoeg!

 7. Je rug recht houden. Hans

Sorry, the comment form is closed at this time.