sep 082017
 

Door het oog van een naald kun je de hemel zien.

Love As Always
Di Mario

  8 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. even kijken of ik de hemel kan zien.

 2. Goede morgen Di Mario. Dat oog van die naald heeft wel een hoop mogelijkheden bij spreuken nietwaar? Moest er ook niet een kameel doorheen ? Want anders zou een rijke die hemel niet bereiken. Nou ik denk eerder dat het ligt aan wat die met zijn leven doet, niet alle rijken zullen slecht zijn vermoed ik. Ik ken persoonlijk geen echte rijken eerlijk gezegd, maar in wezen zijn we hier allemaal rijk.
  Ik wens je een fijne vrijdag toe.

 3. ik zou dan wel een stopnaald nemen en niet zo’n kleine scherpe 😉
  Eén @->- voor jou

 4. Dan moet ik eerst even mijn bril opzetten…

 5. Er past ook altijd een draad door, maar ik heb daar wel eens een beetje moeite mee en pak dan een vergrootglas 🙂

 6. echt hé di mario, dán besef je ten volle wat een gelukspoeper je bent 🙂

  xxx

 7. toch maar even mijn bril opzetten Mario

 8. Nou, zonder bril lukt dat niet zo goed meer, maar begrijp de insteek. Hans

Sorry, the comment form is closed at this time.