sep 172017
 

Shalom

Kijk zo’n draaimolen blijft natuurlijk leuk om in te zitten.

יָרוֹן
*Klikfoto*

MAAR ALS JE GROOT GENOEG BENT,
GA JE NATUURLIJK LIEVER IN DE ACHTBAAN
OVER DE KOP!!!!!! YES, IK BEN EINDELIJK GROOT GENOEG.

יָרוֹן
*Klikfoto*

Maar wees gerust mensen vanaf nu krijgt u heus niet alleen
maar filmpjes en foto’s van achtbanen, omdat ik andere dingen
ook nog steeds heel leuk vind om te doen.

יָרוֹן
*Klikfoto*

Zoals even uitrusten van nog een keer achtbaan…
hoe gaaf is dat, ik ging gewoon over de kop.

יָרוֹן
*Klikfoto*

Ja hoor, ik was ook in de Efteling.

יָרוֹן
*Klikfoto*

Mazzeltov

Yaron

Dit is zeker iets voor jou.

  11 Responses to “Yaron”

 1. Je bent nu wel een echte bofferd, dat je in de achtbaan mag….!!!

 2. Heerlijk vakantieuitje hè, de Efteling!
  Ik durf niet in achtbanen.. brrrr, dus ik vind jou superstoer Yaron!

 3. Zo is het Yaron, iedereen draait zijn rondje mee in het leven.
  De 8baan vind ik maar eng, zal wel te oud worden, avonturen beleef je als je jong bent.
  Volgens mij vind je de stoomtrein ook wel spannend. Hans

 4. Achtbanen zijn niet aan mij besteed. Daar word ik ziek van.

 5. Ook kleine jongens worden groot… En wie wil er nou niet in een achtbaan.

 6. Volgens mij was de draaimolen hot toen ik voor het laatst in de Efteling was 🙂 Nou ja zo lang is het ook niet geleden maar wel heel lang. OT: Als ik op je naam klik op mijn site kom ik op een of andere wordpress pagina. 🙂

 7. Ja, als je ouder wordt mag je ook steeds meer, dat is het voordeel!

 8. Wow wat stoer dat je dat durft Yaron.
  Kijken is al eng……
  Ik ga wel in de draaimolen …..

 9. Maar ook de draaimolen blijft leuk, hoor! Als jullie ooit in Scheveningen zijn…voor het oude Kurhaus staat een oude draaimolen die wordt beheerd door een vriend van mij. Wie weet krijg je nog korting ook als je hem mijn naam even noemt en hem de groetjes doet van mij…En blijf vooral spelen! Zodat je later als volwassene nooit vergeet hoe dat moet.

 10. Ja je kinderen worden groot. Dan willen iets groots doen. Achtbaan vinden kinderen leuker. Het is wel even wennen voor hun. Leuke foto’s geworden. Yaron en Shirel even uitrusten bij de trap. Leuk! Fijne dag.

 11. ohhhh spannend zo’n achtbaan, griezelig ook joh 🙂

  dapper van jou

Sorry, the comment form is closed at this time.