nov 282017
 

Gelijk hebben is niet zo moeilijk.
Het juiste moment om het te zeggen wel.

Love As Always
Di Mario

 

  10 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. Goede morgen Di Mario, daar zeg je zowat 🙂
  Ik wens je een fijne dinsdag toe.

 2. Ik eis mijn gelijk niet per se op. Ik geef anderen vaak de kans hun ongelijk zelf in te zien of te ontdekken. Als het te lang duurt voor ze inzien dat ze ongelijk hebben, probeer ik te sturen. Mensen die hun gelijk afdwingen zijn altijd vervelend.

 3. Pfff.. vroeger wilde ik altijd gelijk krijgen, als ik zeker wist dat ik het had. Tegenwoordig niet meer. Ik vind het wel best. En soms komt er eens iemand die zegt… weet je nog van toen? je had toch gelijk. Dat is dan toch wel weer leuk!

 4. En gelijk krijgen ook…

 5. Dit is een mooie…goed over nagedacht.

 6. gelijk hebben is één, gelijk krijgen is nog beter Mario

 7. Je gelijk moet je zeker niet opdringen. Hans

 8. 🙂 ik heb een hekel aan mensen die altijd gelijk willen hebben..:-)

 9. Dat moment is meestal al voorbij …..

 10. Tja, is het wel zo belangrijk om gelijk te hebben? Situatieafhankelijk wellicht, al denk ik dat support en begrip belangrijker is dan gelijk hebben. Conversaties zijn het mooiste juist als je het met elkaar oneens kan – mag – zijn, elkaar begrijpt zonder de ander te moeten overtuigen van jouw gelijk. Daarbij zit niemand te wachten op een ‘ik zei het toch’, hehe.

Sorry, the comment form is closed at this time.