nov 142017
 

Als je jezelf accepteert,
verdwijnt de behoefte om anderen te veranderen.

Love As always
Di mario

 

  7 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. Goede morgen Di Mario, ik vraag me af of dit klopt. Er zijn mensen die best tevreden met zichzelf zijn, maar toch steeds anderen willen veranderen. Eigenlijk heb ik zelf nooit de neiging gehad om anderen te veranderen. Ieder is zoals hij/zij is en iemand die me niet ligt ga ik liever uit de weg, dan dat ik probeer die te veranderen.
  Ik wens je in ieder geval een heerlijke dinsdag toe.

 2. helemaal waar di mario, gewoon lekker jezelf blijven, mensen die mij willen veranderen daar loop ik hard van weg 🙂

 3. Daar zit een grote waarheid in… Ik zeg sowieso altijd ‘leven en laten leven’ dat is voor iedereen het allerprettigste.

 4. Je kan die behoefte wel hebben maar lukt meestal toch niet…

  Groetjes

 5. Daar zit wat in…

 6. wie zich zelf niet accepteert , vindt nooit het geluk Mario..

  en anderen veranderen lukt toch niet

  prettige dag

 7. Dat is een heel sterke, geeft je ook nog eens rust. Hans

Sorry, the comment form is closed at this time.