jan 052018
 

Nieuwe woorden
openen de deur naar nieuwe werelden.

Love As Always
Di Mario

 

  10 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. hopelijk zijn het mooie deuren die opengaan….
  Een @->- voor jou.

 2. Goede morgen Di Mario. Deze begrijp ik niet helemaal, of je zou moeten bedoelen dat een nieuwe taal de deuren van een ander land met een andere cultuur voor je opent. Zo kan ik er wel wat in zien. Maar nieuwe woorden verzinnen in je eigen taal, doet me denken aan straattaal of woorden die alleen binnen een gezin worden gebruikt. Of daardoor deuren opengaan, tja ik zou het niet weten.
  Voor vandaag een fijne vrijdag gewenst.

 3. zolang ze maar lief zijn di mario 🙂

 4. Ik moet bekennen dat ik net als Haba, deze niet zo goed vat. Zelfs haar uitleg vind ik krom. Anyway, er zal vast iemand langskomen die hem snapt.

 5. En als woorden de deur niet openen, dan trappen we het in

 6. als het maar betere werelden zijn Mario

  prettige dag

 7. Als je opeens met andere materie te maken krijgt, krijg je vanzelf nieuwe woorden met daarachter een ander soort wereld die je gewend bent.

 8. Mits mensen willen luisteren. Hans

 9. Ik zeg maar niets…

 10. Een mooie voor het begin van het nieuwe jaar…

Sorry, the comment form is closed at this time.