jan 142018
 

Een glimlach is een facelift
die voor iedereen betaalbaar is.

Love As Always
Di Mario

 

  11 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. Goede morgen Di Mario, wat wordt Yaron al weer groot zeg, wat de spreuk betreft, die klopt volgens mij prima.

  ot. Ik wist wel dat Abigail een Bijbelse naam is, maar in mijn stamboom zie ik die verder niet voorkomen, bovendien zou ik niet weten hoe men die in het Nederlands uit zou spreken. Vandaar dat ik aan de Schotse wolhandelaren dacht.

  Ik wens je een fijne zondag toe.

 2. Zo is het…!!
  En zeker zo eentje van oor tot oor… 🙂
  Fijne zondag.

 3. Er wordt inderdaad veel te weinig gelachen.

 4. dat is er één om bij te houden Mario

  prettige zondag

 5. Ja, absoluut. Dat er nog zuurpruimen rondlopen is niet te snappen. Die vinbden mss zelfs gratis te duur?? Yaron kan er iig wat van.

 6. Wat een kanjer is je zoon toch, en deze foto maakt je gewoon blij! Prachtig! Ot: dat ik dat puntje vergeten ben! Die moest er juist bij, het kampioenschap, ik had het in mijn hoofd zitten en die zat er gewoon bij, dat blije snuitje van mijn zoon de ontlading, misschien wel het mooiste moment, en ik ik ben m vergeten! Nou dit moment zal ik centraal zetten in een ander blog… wat een dommerd ben ik.

 7. een glimlach is gratis en makkelijk te maken.
  Fijne zondag.

 8. Met een lach zie je er in elk geval beter uit…

 9. En dan komen de rimpeltjes op de juiste plek 😉

 10. Yaron, wat ben je ineens gegroeid! En wat een spetter ben je toch (-:
  Lieve groet ♥

 11. Deze is het zeker. Hans

Sorry, the comment form is closed at this time.