jan 212018
 

Alles wat je aandacht geeft,
groeit.

Love As Always
Di Mario

 

  11 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. Prachtige foto… mijn oudste zoon is 15 … de feyenoordfan, ligt nu nog te slapen, is nu 1,94 lang en nog niet uitgegroeid, mijn jongste zoon 11 is 1,53 en heeft nog even te gaan.. maar geef ik ze niet teveel aandacht dan Ot vandaag natuurlijk de klassieker, maar vanmiddag gaan we pannenkoeken eten met mijn ouders mijn moeder is donderdag nl jarig geweest. Dus gister avond toen ik naar bed ging, liep ik nog langs zijn kamer om hen een kus en Truste te geven/zeggen. Vraagt ie hoelaat we Naar opa en oma gaan. Dus ik zeg met stalen gezicht half 3. Nou dat hoofd wat hij trok ik gierde het uit. Hij heeft geluk hoor we hebben rond half 5 afgesproken en t is maar een paar minuten rijden… fijne wedstrijd / zondag

 2. Goede morgen Di Mario. Groeien kan natuurlijk op meerdere manieren, gelukkig niet alleen in de lengte, en wie daar ook een knuffel van Shirel krijgt, die heeft nog een eindje te groeien in de lengte denk ik. Maar de aandacht krijgt ze wel al 🙂

 3. oh, wat een mooie foto van je kinderen, als dat niet bij de tekst past….
  Een fijne zondag en een @->- voor jou

 4. Maar groeit niet vanzelf… Daar moet je heel wat insteken.

 5. Deze foto’s is echt schitterend om te zien. Heel mooi!!! Tekst zegt al genoeg. Fijne zondag.

 6. Op die manier zal hij heel groot worden.

 7. ontegensprekelijk Mario

  en wat een knappe foto

  prettige zondag

 8. Precies, wij zeggen altijd ‘alles wat je voedt groeit’.

 9. Zelfs kleine nichtjes groeien groter! Jullie zijn gek op elkaar, Shirel, dat zie ik op de foto.
  Lieve groet ♥

 10. Inderdaad, hoe meer hoe mooier. Hans

 11. ahhhhhhhhhhhhhhhhhh wat een heerlijke foto:-)

Sorry, the comment form is closed at this time.