mrt 132018
 

Zet jezelf eens op je prioriteitenlijstje.

Love As Always
Di Mario

  8 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. Goede morgen Di Mario, dat zou wel eens een goed idee zijn, maar ik houd er geen lijstjes op na geloof ik. Meestal bedenk ik ‘s ochtends wat ik ga doen, nou ja ik ga maar weer eens kijken hoe het asiel erbij staat . Mocht het niet lukken, dan ga ik voor de koffie weer naar huis.
  Fijne dinsdag gewenst.

 2. dat doe ik al ff 😉
  maar de mensen om wie ik geef staan ook bovenaan.
  Een @->- voor jou.

 3. Dat doe ik meer en meer.

 4. Dat doe ik, alleen mijn vrouw leest het niet…

 5. Sta al bovenaan samen met wat anderen 😉

 6. Gelijk gedaan, ook voor morgen. Hans

 7. dat is pas een goede raad Mario

 8. Haha, dat doe ik regelmatig hoor! Me-time is heel belangrijk!

Sorry, the comment form is closed at this time.