aug 092018
 

Angst voorkomt niet dat je sterft.
Angst voorkomt dat je leeft.

Love As Always
Di Mario

  6 Responses to “Spreuk van de dag”

  1. Goede morgen Di Mario. Ja ik denk dat dat zeker klopt in de meeste gevallen. Maar ik denk dat angst ook een bepaald beschermingsmechanisme in zich heeft. Als ik een tijger los in mijn tuin zou zien lopen zorg ik er zeker voor om niet naar buiten te gaan en dat komt toch ook doordat je angst hebt om te worden verslonden door zo’n dier. Dus in zo’n geval is het wel goed dat je bang bent lijkt me. Ik denk dat er weinig mensen naar buiten zullen gaan om het beest even te aaien 😉
    Ik wens je een fijne donderdag toe.

  2. Angst is een vreselijke raadgever. Het is goed dat we in werkelijke gevaarlijke situaties angst kennen, maar verder… Zoals verlatingsangst, of angst voor het donker.. Allemaal niet nodig.

  3. Angst is iets dat je in zijn of haar greep houdt. Het verhindert je dingen te doen die je zou willen doen.

  4. angst is een slechte raadgever

    goede reis Mario

  5. Daar zit heel wat in…

  6. Ben bang dat je gelijk hebt.

Sorry, the comment form is closed at this time.