okt 162018
 

Op weg naar Jerusalem, met een paar onderweg foto’s.
We komen dichterbij, maar moeten nog even wat mensen ophalen.

ישראל

*Klikfoto*

Mensen zeggen weleens dat ze het te beangstigend vinden al die hekken
en beveiliging. Maar het geeft mij geen gevoel van gevaar.

ישראל*Klikfoto*

Ook in Nederland kan ik worden aangevallen omdat ik met een keppel
of met een davidster rondloop. Daar zijn alleen niet zoveel mensen om
me heen om me te helpen. Vrijheid in Nederland is misschien niet achter hekken.

ישראל*Klikfoto*

Maar ook in Nederland is minder vrijheid dan we zouden willen.

ישראל
*Klikfoto*

Nog één rondje van de zaak.
We moeten nog een klein stukje.

ישראל
*Klikfoto*

Love As Always

Di Mario

Dit is zeker iets voor jou.

  8 Responses to “Israel”

 1. Hier staan ook hekken en is er ook beveiliging, zelf in het winkelcentrum.
  Dus het verschil is niet zo groot. Hans

  ot, het is een onderdeel van mijn opleiding en hobby.

 2. Het blijft voor mij een land dat voortdurend bedreigt wordt door de omringende landen. Mij geeft dat een onrustig gevoel dat versterkt wordt door al die hoge hekken.

 3. Was men maar vrij op de hele wereld om te doen en te laten wat men maar wilde, maar helaas.

 4. Ik snap dat je je er veilig voelt, maar het blijft jammer dat het moet. Je hebt wel gelijk dat we hier in een schijnveiligheid wonen waar ook van alles mis kan gaan. Gelukkig blijft ons nog redelijk veel bespaard

 5. ja, die hekken, als je weet voor wat het dient geeft het een dubbel gevoel
  maar je kan inderdaad overal iets aan de hand krijgen
  Een @->- voor jou.

 6. Israel zie je overal hekken. Daar is zeker heel streng. Groot gelijk. Narigheid voorkomen. Goed land!! Ja toch. Moet ook daar veilig voelen. Goed dat je deze foto’s laten zien. Kun je zien hoe in Israel leven. Ja toch!
  Fijne dag.

 7. Ik denk dat overal mensen zijn die het slecht doen, toevallig? Gisteravond Burgemeester Undercover gezien over Weert en het AZC, iedereen was het ermee eens, zelfs de mensen in het AZC, er is altijd een groep die kwaad wil…. en het verpest voor de rest…

  Dat denk ik daar ook, zowel aan de ene kant van het hek als het andere of met nul hekken….

  X

 8. Natuurlijk kan het hier ook mis gaan. Alleen de kans erbij betrokken te worden lijkt me hier toch wat kleiner. Door de oude geschiedenis lijkt het me heel interessant door Israël te reizen. Maar voorlopig toch nog maar niet..

Sorry, the comment form is closed at this time.