nov 072018
 

Echte vrijheid bestaat niet. Je moet samenleven met anderen.
Wie het beste samen kan zijn, is de meest vrije mens.

Love as always
Di mario

  6 Responses to “Spreuk van de dag”

  1. nou………… ik ben toch ook wel héél erg graag alleen soms hoor 🙂

    xxx

  2. Goede morgen Di Mario, ik ben tegenwoordig natuurlijk heel vaak alleen, maar vanmiddag ga ik weer oppassen. Nu kan ik gelukkig heel goed alleen zijn en mijn eigen gang gaan, er zijn ook voordelen aan 😉
    Ik wens je een fijne woensdag toe.

  3. Ik zou graag met jou willen samenwerken/leven. Dat je je naam een keer aanpast op mijn blog. Ik moet je echt elke dag tussen spammers vandaan plukken en ben dat een beetje beu zeg maar 🙂 Je begrijpt dat vast hoop ik.

  4. onze vrijheid stopt waar deze van een andere begint Mario

  5. We moeten er samen iets moois van maken…

  6. Deze spreuk zou iedereen moeten onderschrijven. Hans

Sorry, the comment form is closed at this time.