apr 042019
 

Er zijn van die momenten dat je geen afscheid wil nemen.

ישראל

*Klikfoto*

ook al weet je dat het onomkeerbaar is.

ישראל*Klikfoto*

Het glipt uit je handen

ישראל

*Klikfoto*

én uit je ooghoeken.

ישראל*Klikfoto*

nog één keer een puntje, dat was het dan.

ישראל*Klikfoto*

Love As Always

Di Mario

Dit is zeker iets voor jou.

  9 Responses to “Israël”

 1. Hoi Di Mario, via je reacties bij Ka bij je blog gekomen. Wij zijn binnenkort een paar dagen in Tel Aviv en maachien ook wel in Jeruzalem voor een zakelijke afspraak. Ik verwacht dat we wel wat vrije tijd hebben. Kan jij me vertellen wqt we absoluut niet moeten mssen daar? Het is me niet duidelijk of jij permanent in Israel woont of heel vaak daar bent, maar de tekst bij de foto’s (is dat Tel Aviv?) doet me denken dat het regelmatig perioden zijn. Ik zou heelngraat van je horenmfvje tips hebt. Bij voorbaat dank, Ingrid

 2. Ik heb de tekst toch echt in het Nederlands getyped!

 3. Nederlands! Dutch! Hollands!

 4. Afscheid nemen is niet altijd even makkelijk. Hans

 5. Een tijd van komen, een tijd van gaan, genieten van elk moment, ook deze.

 6. Ach, een paar uur vliegen en je bent er weer…

 7. ik denk dat je wel weet wanneer je je lievelingsplekje weer gaat bezoeken :o)

 8. שלום di Mario,

  het mooiste uitzicht volgens mij!
  Bij mij begint het weer te kriebelen!

  שבת שלום
  Marlou

  .

 9. Voor Ingrid, die hier boven reageerde…
  Zéker naar dr. Shakshuka gaan!!
  Beit Eshel St 3, Tel Aviv-Yaf

  website: http://www.doctorshakshuka.co.il/

  שלום, Marlou

Sorry, the comment form is closed at this time.