apr 202019
 

Wie veel lacht,
krijgt later de rimpels op de juiste plaats.

Love As Always
Di Mario

  10 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. mijn rimpels beginnen te komen….maar dat neem ik er maar bij
  maar dat ze op de juiste plaats staan, daar wil ik wel voor lachen.
  Ik wens je een vrolijk Paasweekend en hier is een @->- voor jou.

 2. lachrimpels in j e buik di mario,
  dat zijn ook héle fijne 🙂

  xxx

 3. Ik maak me niet zo heel erg druk om rimpels. Ik krijg ze van het lachen, van het buiten zijn, we worden allemaal ouder en het hoort er bij. Sommige mensen schijnen zich er echt aan te storen. Ik denk dat die nooit tevreden zijn geweest met zichzelf.

 4. Goede morgen Di Mario, ik heb aardig wat rimpels , maar dat mag als je dit jaar zeventig wordt nietwaar? Eerlijk gezegd kan het me helemaal niets schelen, ik zal er ook nooit iets aan laten doen, rimpels geven een gezicht karakter, we hebben geen van allen meer een baby huidje en een doorleefd gezicht heeft ook veel meer karakter dan een glad getrokken cosmetisch opgelapte kop.
  Ik wens je een fijne zaterdag toe.

 5. Mij maakt een rimpel meer of minder niets uit. Het hoort bij het ouder worden.

 6. Dan zitten ze op de goeie plek…al zijn er meer plaatsen haha
  Groetjes

 7. ik zal het maar houden, zoals het is Mario

 8. Die rimpels mogen komen. Hans

 9. Zou het dat zijn…

 10. Blijven lachen, al is het maar met een glimlach……

Sorry, the comment form is closed at this time.