mei 162019
 

Ik zit natuurlijk niet zelf naast het raam als ik in he vliegtuig zit.

ישראל

*Klikfoto*

Sterker nog… al die wolkjes,
ik kan er heerlijk van slapen.

ישראל*Klikfoto*

en net toen ik bijna wegdommelde.

ישראל

*Klikfoto*

Aba… Ik zie land.. zijn we er al…

ישראל*Klikfoto*

Shirel….. wij hebben geen bergen..
echt niet. Zelfs niet bij Bergen aan Zee.

ישראל*Klikfoto*

Love As Always

Di Mario

Dit is zeker iets voor jou.

  8 Responses to “Israël”

 1. Goede avond Di Mario, als ik buiten een vliegtuig de wolken zie, denk ik altijd wat zal dat heerlijk zacht liggen. Maar in het echt weet ik natuurlijk wel beter, maar ze zien er van bovenaf altijd zo heel lekker uit om zo in te gaan liggen. 🙂

 2. Haha, slaap maar verder…

 3. Op weg naar Tel Aviv? Hans

 4. En ook niet in de Wedderbergen, eigenlijk zijn Nederlandse bergen de dijken die ons beschermen.

 5. wolken lezen, je kan er zoveel in zien :o)
  fijn dat er iemand met veel fantasie is, dat maakt het leuker
  Een @->- voor jou.

 6. Hahahaha, geweldig! Heerlijk die wolkjes, je zou er toch zo op willen springen, ik weet wel, dat ik dat ook heb, vooral in de ochtendgloren met zon trouwens, zo mooi dan 😉 Je verwacht dan echt dat je de engelen heel snel zult zien spelen of zo, of dat ze uit hun wolkenhuisjes komen, samen met Wolkewietje 😉

  En wie weet, was Pinkeltje er ook wel 😀

  Prachtig!

  X

 7. Shalom Di Mario,

  ja… boven de wolken…
  Zo lekker wit en licht.
  Ik vlieg even mee!

  Shalom van Marlou en… gut sjabbes!

 8. Blijft zo’n mooi gezicht vanuit het vliegtuig

Sorry, the comment form is closed at this time.