jun 112019
 

Het feit dat je niet slaapt is niet het probleem,
maar het idee dat je zou moeten slapen
terwijl je wakker bent.

Love as Always
Di Mario

  7 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. Goede morgen Di Mario. Tja en het idee dat de wekker onverbiddelijk zal gaan terwijl je misschien nog maar net in slaap bent gevallen. Ik had daar afgelopen nacht ook last van, maar wat langer blijven liggen kan vandaag niet omdat het weer beessiesdag is. Fijne dinsdag gewenst.

 2. Ik slaap als het nodig is, voor mezelf, en dat is het aller belangrijkste. Als ik moe ben ga ik slapen en sta op als ik wakker word.

 3. Precies dat! Gelukkig heb ik dat niet zo heel erg, tenzij.. ja toch wel eigenlijk dus.. ik vroeg in de ochtend een afspraak heb, hahahaha doorhalen, hadden we het laatst nog over, ik en mijn moeder, toen ze hoorde dat ik eigenlijk nog nooit, zelfs in tienertijd niet.. heb door gehaald, dat ik altijd dus ergens zat was en naar bed ga, al is het om half 6, of 7 uur…. vaker wel eerder hoor, maar dat ik echt wel moet slapen ergens 😉

  X

 4. het kan wel eens héél erg lastig zijn als je wilt slapen en het wil maar niet lukken 🙂
  brrrr
  xxx

 5. Ik maak me er niet meer druk om… Helpt toch niet,

 6. Nou vertel mij wat. 🙁 Hans

 7. Ha na een heerlijke vakantie in griekenland slaapt het thuis weer goed
  Dus erover nadenken hoef ik niet…
  Groetjes

Sorry, the comment form is closed at this time.