jul 042019
 

Het moge duidelijk zijn, ik hou wel van voetbal. En ik ben dus
gisteravond laat naar bed gegaan, want hoe je ook denkt over
het niveau van het damesvoetbal. Ze staan gewoon in de finale.

Love As Always
Di Mario

Dit is zeker iets voor jou.

  7 Responses to “Voetbal”

 1. Lees ik hier dat ze gewonnen hebben…

 2. De meiden doen het goed. Hans

 3. Jazeker, nu maar hopen dat ze kampioen worden. Ik heb er niks van gezien en dat blijft vast ook zo.

 4. ik begrijp niet waarom verslaggevers zo laatdunkend over damesvoetbal doen ?? rare seksistische grappen, daar kan ik me wel over opwinden..

  fijn weekend di mario
  xxx

 5. Ha Di Mario,

  geweldig!
  Wat doen ze het goed…
  Ik ben bere-trots op ze!
  Zondag de finale.

  Gut sjabbes en shalom van Marlou

  .

 6. Ze doen het best goed als ze zin hebben, maar ja, als ze trutten.. dan zijn het vrouwen en zijn het een stelletje trutten, maar dat zeg ik ook als de mannen in Oranje stom bezig zijn, ik zie hier trouwens hetzelfde als bij de mannen vaak tegenwoordig, dat stomme terug spelen achterin en dan lekker lang wachten dat iedereen zijn plek in heeft genomen ipv aan te vallen, kortom zowel Oranje als Oranje zijn beiden aan het trutten!

  Maar dan zitten er weer parels tussen en ja dan staan de dames mooi in de finale!

  Zondag Nijkerk, date, met ouders en lekker eten en drinken en een wedstrijd 😉

  X

 7. Ze doen het prima, ik doe ondertussen van alles en nog wat want kijk me een scheef oog of met een oog zo je wilt. Want ik krijg er een beetje de zenuwen van… Maar natuurlijk hoop ik dat ze winnen!

Sorry, the comment form is closed at this time.