aug 242019
 

Een tekort aan geduld
leidt tot een overschot aan ergernissen.

Love As Always
Di Mario

  7 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. hier herken ik mezelf wat in,
  ik heb weinig geduld
  Een @->- voor jou.

 2. Ik erger me zo weinig mogelijk.

 3. Goede morgen Di Mario, ik erger me niet zo snel, maar ‘Mens erger je niet’ heb ik wel altijd een snertspel gevonden, toen ik klein was vlogen de pionnen dan ook regelmatig over tafel. Ik had altijd gezegd dat spel koop ik nooit voor mijn kinderen, laat mijn zoon het nu toch winnen met een kleurwedstrijd.
  Ik wens je een fijne zaterdag toe.

 4. Geduld is een schone zaak zegt men en ik kan wel zeggen dat ik veel geduld bezit, daar ik heel lang met laptop bezig geweest was om het toetsenbord goed te krijgen na een nieuwe update. Kleine ergernissen dat wel erbij maar uiteindelijk won het geduld van mij.

 5. Daar kon je wel eens gelijk in hebben.

 6. Dan gaan we dat geduld maar een beetje oefenen 🙂
  Fijn weekend

 7. dat kan wel kloppen Mario

Sorry, the comment form is closed at this time.