okt 162019
 

Het oprechtste compliment
dat we kunnen schenken is aandacht.

Love As Always
Di mario

  9 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. en daarom alleen al, zouden mobiele telefoons gelijk uit moeten als je samen bent 🙂

  xxx

 2. Goede morgen Di Mario. Klaproos heeft gelijk, mobiele telefoons. . . het lijkt wel of dat ding bij sommige mensen aan hun hand is vastgegroeid. Ze zijn zo bang om iets te missen, dat er constant op wordt gekeken. Ik neem dat ding wel altijd mee, zeker als ik met de auto op pad ben er zijn haast nergens praatpalen meer. Maar de foon zit in mijn tas en de tas staat achter mijn stoel. Geluid op trillen dus geen afleiding tijdens de autorit.
  Tjee waar is de tijd dat mensen zelfs geen vaste telefoon hadden en naar de buren of een telefooncel moesten om te bellen.

 3. Ik gebruik weinig mobiel. Vaak neem ik ze niet mee. Ook rust gunnen. Ik zie vaak op de straat vaak mobiel te kletsen. Of FB of anders gebruiken. Echt niet normaal meer. Zelf op de fietst. In bus ook staat gewoon te schreeuwen tegen mobiel Bah…Fijne dag.

 4. Wanneer de puber uit school komt let ik er op dat mijn mobiel op stil staat, en weg ermee. Hij wil graag zn verhalen kwijt, en ik wil hem alle aandacht geven en ook het gevoel dat zijn verhalen belangrijk zijn. Vorige week kwam hij met dat zijn klasgenoot een probleem had met het mobiel gedrag van beide ouders, het was zelfs zo dat als ze samen iets onderneemde, de foto voor insta belangrijker was… Ik vroeg aan hem hoe hij het zou oplossen, en hij zei dat die ouders door mij opgevoed moesten worden omdat de puber nooit t gevoel had dat hij niet mocht storen, of dat ik niet luisterde. Dus dit soort zinnen, die jij vandaag met ons deelt, moeten eigenlijk een grote landelijke reclame worden. Aandacht voor elkaar is niet op een scherm staren terwijl de tv een film afspeelt.

 5. Wij wachten vroeger op de kinderen met een kopje thee en konden zijn hun verhalen van school kwijt en dan gaan spelen,
  Denk niet dat dat nog veel gedaan wordt met al die werkende ouders.
  Hopelijk krijgen ze op een andere manier de aandacht die ze verdienen
  Groetjes

 6. Iedereen heeft een beetje aandacht nodig, en dat kan ook met je dochter die nu op vakantie is en de foto’s van ons kleinkind doorstuurt, ze waren gisteren overigens in het dolfinarium…

 7. aandacht.. een compliment zou ik het niet noemen Mario..

  maar zonder aandacht worden veel zaken doelloos

 8. Aandacht is een mooi compliment. Hans

 9. Bij een beetje oprechte aandacht gedijt elk mens. Waar zijn we anders mens voor?
  Lieve groet ♥

Sorry, the comment form is closed at this time.