nov 042019
 

Het zit er op mensen, ik ben verhuisd.
Dit doe ik dus nooit meer.. 😉
Mocht ik het ooit nog over verhuizen hebben,
herinner me er dan gewoon aan, dat ik dit gezegd heb.

Tijd om te relaxen heb ik natuurlijk niet, maar er zit
nu geen tijdsdruk meer achter. Maar wat komt er een
hoop kijken bij verhuizen, eigen huis en ander huis leegmaken.

Heb ik het loggen gemist.. ja zeker wel, want het is toch |
prettig om dingen van je af te schrijven. Maar.. als je er
geen tijd voor hebt, dan glijdt het ook van me af.

En anders kan ik altijd nog in de tuin werken,
wat gaat daar een tijd in zitten.

Het belangrijkste.. (naast mijn bed en dat soort dingen)
mijn aquarium staat. Beetje vreemd licht, maar de zon
scheen toen ik de foto maakte. De muur is niet door
mij verzonnen en/of gemaakt. Maar ik ben er al aan gewend.

Love As Always
Di Mario

Dit is zeker iets voor jou.

  11 Responses to “Time to relax”

 1. Het ergste is dus achter de rug ? Toch maar even relaxen en genieten van je nieuwe woonst.

 2. welkom terug Di Mario, na hard werken is het goed rusten.
  Ik ben drie keer verhuisd en vind het ook wel genoeg, nu blijf ik waar ik ben.
  Maar je kunt tevreden terug kijken op je inspanningen. Hans

 3. Ja verhuizen is geen pretje. Ik ben nog nooit verhuisd en we wonen hier al ruim 40 jaar op het flatje en hebben het hier prima naar ons zin. Maar heb een buurvrouw eens geholpen en weet dat het het geen lolletje is om alles te regelen. Fijn dat je er weer bent en geniet nu even van de rust. En dan later maar verder gaan want ik vermoed dat je nog niet alles op zijn plaats heeft staan. Je aquarium is erg mooi trouwens.

 4. Ja daar komt veel bij kijken…
  Wij zijn niet verhuisd maar hebben de benedenboel geschilderd, dus ook volop bezig geweest
  Geniet nu maar van je nieuwe plekje…en alles 1 voor 1 vanaf nu 😉
  Groetjes

 5. Verhuizen is ook mijn hobby niet. Ik ben blij dat ik met bijna 100% zekerheid kan zeggen dat ik hoogstens nog een keer verhuis, maar er dan gelukkig zelf geen weet van heb 🙂

 6. ik zou ook niet graag verhuizen, ik ben na mijn scheiding 2x verhuisd, dus….
  Je aquarium is mooi, maar persoonlijk is dat voor mij niks, ik doe altijd iets verkeerd met vissen…
  .* Een @->- voor jou.

 7. Verhuizen is zeker vreselijk om te doen. Was voor jullie te veel geweest van goede. Maar je hebt wel mooie huis. We wonen al 29 jaar dezelfde. Wij houden niet van verhuizen. Waarom zou dan doen.Aquarium is hele klus geweest. Inderdaad staat lamp te fel. Uitkijken geblazen. Het is niet. Want dan krijgt veel algen van. Wij hebben verstand van. Onze ouders hadden vaak grote aquarium gehad. Helaas zijn niet meer. Ik mist het wel ieder dag onze ouders. Fijne dag .

 8. fantastisch di Mario…
  verhuizen.. bleh ik heb het 13 keer gedaan in mijn leven ik doe het niet meer hoor 🙂
  helemaal klaar mee,
  bijzondere muur met mooi licht, aai laaik it

  veel geluk in je nieuwe huis di mario

  xxx

 9. Fijn dat je er weer bent!
  Welkom terug en welkom thuis…

  Dat je echt thuis bent zie je inderdaad aan het aquarium!
  Staat mooi, met de muur erachter…

  Shalom!

 10. Wordt gewoon even wennen, nog een paar maanden en je weet niet beter meer.

 11. Verhuizen zou verboden moeten worden. Ik bedoel: je zwaait met je toverstaf en bent het volgende moment verhuisd naar je nieuwe onderkomen. Compleet met feestverlichting voor één dag. Alles is weggegooid wat je kan missen, en de rest staat/hangt keurig in de kast. En natuurlijk je aquarium!
  Verhuizen klinkt: slecht voor je bloeddruk. Maar jullie hebben het maar mooi gefikst!
  Veel woonplezier ♥
  Lieve groet

Sorry, the comment form is closed at this time.