nov 112019
 

De buren hebben me in mijn oren gefluisterd dat het vandaag
Sint Maarten is, ik heb niets met die man. En ook niet met
aanbellende mensen die zingen over koeien en snoep willen.

Maar, je voelt hem al aankomen, het hoort in een wijk.
Dus wij zijn ook overstag gegaan. Nu wilden S en Y ook
meteen langs de deuren gaan, maar daar hebben ze toch
niet zoveel aan. Bijna al het snoep wat ze krijgen
aangeboden zal varkensgelatine bevatten.
En laten we dat juist net niet eten.

Ding Dong,
Wij staan er klaar voor…..

Love As Always
Di Mario

  9 Responses to “Koe”

 1. Hier komen ze niet langs de deuren…

 2. Helaas hier komen ze niet langs, als kind wel erg van genoten.
  Hij was voor mij een man die lekkers gaf. Hans

 3. Noem het overstag gaan. Sint Maarten is cultuurgoed, we gedenken de legende van Sint Martinus die de helft van zijn mantel aan een bedelaar gaf. Het is een feest van iets geven aan een ander. Erg jammer als je allergisch bent voor bepaald voedsel, want zo moet ik dat zien.

 4. Maak dat de kinderen maar eens duidelijk.

 5. Er zijn meerdere culturen die even stilstaan bij mensen die het minder goed hebben. ‘Sint Maarten’ heb ik altijd een mooi verhaal gevonden. Dat best wel een beetje lijkt op dat van ‘De Barmhartige Samaritaan’, bedenk ik mij nu. Zal wel toeval zijn.

 6. vroeger kwam hier bij ons thuis de sint voor het eerst met sint maarten
  +dit kende ik niet…
  * Een @->- voor jou.

 7. Bij ons appartement mogen niet komen. Het was gisteravond snert weer geweest. NU nog zo. Ik keek naar buiten. Ik heb 1 klein groepje gezien. Verder ook niks. Regen en nog eens regen. Koe is zeker mooi.

 8. Ha Di Mario,

  haha… nee.. ik heb er ook niks mee en ik verstop me altijd in mijn achterhuis.
  Dan ziet niemand dat ik thuis ben…
  Erg he!

  Shalom van Marlou

 9. Wij kregen ze op ons vorige adres ook altijd aan de deur, ach het heeft wel iets. Hier in het appartement zie je ze niet meer en ook dat heeft wel iets 🙂

Sorry, the comment form is closed at this time.