nov 272019
 

Laat je niet opjagen.

Love As Always
Di Mario

  9 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. Goede morgen Di Mario, nee ik laat me tegenwoordig zeker niet meer opjagen, vroeger in mijn werk moesten we wel de tijd precies in de gaten houden om per standplaats steeds weer op tijd te zijn. Soms zat je met bruggen of in de zomer met toeristenfiles, maar dat is nu verleden tijd. Niemand die dat ook zou kunnen doen. Ik wens je een fijne woensdag toe.

 2. ehhh nee…. door wie ..

  laat ze het niet proberen 🙂

  xxx

 3. Ik jaag gewoon terug 😉

  X

 4. Hou mijn eigen tempo aan 😉

 5. Meestal doe ik het mezelf aan. In het verkeer werkt het juist uiterst vertragend bij me (-:
  Ik probeer m’n eigen tempo aan te houden, dan doe ik langer met mijn energie.
  Lieve groet.

 6. Die tijd heb ik gehad…

 7. waarom zei je me dat niet vroeger….

 8. Ik laat me werkelijk nooit opjagen, heb geen haast en zo min mogelijk stress.

 9. Die tijd heb ik gelukkig gehad, had me nooit moeten opjagen. Hans

Sorry, the comment form is closed at this time.