dec 092019
 

Afgelopen weekend en vandaag weer veel
visite gehad in huis. Leuk blompies en
Fluitenkruid gekregen voor ons nieuwe huis.

En natuurlijk blijft iedereen eten. (ook omdat
we het zelf vragen natuurlijk) Maar wat komt
er toch elke keer een afwas van. Gelukkig is alles
weer aan de kant. Kan ik vast oefenen voor de
laatste week van het jaar als de familie van
Dinnetje een hele week komt logeren.

Ik kom die keuken vast niet meer uit.

Privepraat

Love As always
Di Mario

Dit is zeker iets voor jou.

  11 Responses to “Visite”

 1. De keerzijde van gezellig samenzijn. De afwas.

 2. Ik kan me niet meer heugen dat ik zo’n berg vaat op onze aanrecht heb zien staan. Voel me echt een bofferd met onze vaatwasser. Roos werd vroeger wel eens boos. Riep ze: “En ik kan hier niet eens afwassen!” En dan proberen niet te lachen…
  Maar wat gaan jullie weer van elkaars aanwezigheid genieten, Di Mario!
  Lieve groet ♥

 3. Kan je de afwas niet uitbesteden?
  Mee eten is mee afwassen haha

 4. Zo wordt het huis goed ingewijd.
  Volgens mij hoef je de afwas niet alleen te doen. Hans

 5. Ik heb hier een vaste afwasser in dienst, wast een berg en kost een beetje…

 6. Ja, afwassen is altijd even een klusje, maar het geeft wel voldoening! Op vakantie doe ik het altijd graag.

 7. Ik zou er toch eens over nadenken om een vaatwasser te kopen, is echt een van de beste tips die ik ooit gekregen heb. En zo’n vaatwasser is gezellig ook, want terwijl jij blijft natafelen met je bezoek doet de vaatwasser het werk. Of wat dacht je van, als iedereen naar huis is lekker de zooi in de vaatwasser stoppen nog een drankje pakken, dan naar bed en ’s morgens alleen maar even de vaatwasser uit ruimen. Ik wilde er nooit aan, maar liet me destijds overhalen door een overbuurvrouw, ik ben haar nog steeds dankbaar 🙂

 8. gezellig samen afwassen kan ook 😉
  .* Een @->- voor jou.

 9. Hier schuiven we alles de vaatwasser in, god zij dank. Moet er niet aan denken alles met het handje te doen als er eters zijn geweest,

 10. Yikes… succes, sterkte, hahahaha ik zou toch voor een vaatwasser gaan 😉

  X

 11. ha Di Mario,

  lekker toch… een tijdje afwassen… als je het samen doet, dan lekker kletsen.
  En als je het alleen doet een beetje over het leven nadenken.

  Ik heb geen vaatwasser… dat ben ik zelf! :-))

  Shalom!
  Dagdag!
  groetjes van Marlou

  .

Sorry, the comment form is closed at this time.