jan 032020
 

Ik was natuurlijk vroeger ook wel eens een boefje,
dus ja, ik heb ook vuurwerk afgestoken. Om heel
precies te zijn.. illegaal vuurwerk. Strijkers.

 Ik weet nog dat ze heel populair waren onder de jongeren
en dat moest ik dus ook proberen. Volgens mij zaten er 100
strijkers in een doos voor 25 gulden. De prijs viel dus mee..

 Ik denk dat ik er nog geen tien heb weggegooid, ik vond er
helemaal niets aan. Wat een dom geneuzel zeg. Ik heb er niets mee.
Ik vond de spotjes van SIRE tegen vuurwerk dan vaak wel grappig.

יgeluk
*Klikfoto*

Love As always
Di Mario

  10 Responses to “Toen was geluk heel gewoon”

 1. “Je bent een rund als je met vuurwerk stunt.”
  “Dankzij dat veel te korte lontje heb je nu een blindengeleidehondje.”
  In de krant stond een interview met de dame die deze slagzinnen had verzonnen. Ze vermeldde erbij dat deze manier van aanspreken nu niet meer zou aanslaan bij mensen.
  77 Miljoen…Dat hadden ze beter in de zorg en het onderwijs kunnen steken…
  Lieve groet ♥

 2. Ik heb in mijn jonge jaren ook een keer vuurwerk voor mezelf gekocht, daarna nooit meer.
  Hoop dat de dieren in de winkels er geen last van hebben gehad. Hans

  Ot. Je verzoekjes zijn gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 3. Het is natuurlijk een stukje satire voor ons, alleen voor de mensen die zoiets overkomt is het voor mij eigen schuld, dikke bult. En uiteraard ook voor de ouders… je zult maar een tiener hebben die de dood van twee levens op zijn geweten heeft…

 4. Ik hield nooit zo van vuurwerk, maar het hoorde er bij, tot het jaar 2000, toen was het genoeg.

 5. vuurwerk….in mijn jeugd denk ik dat het zefs niet bestond in onze buurt….
  een kretser dat ken ik wel
  Ik wens je een fijn weekend en hier is een @->- voor jou.***

 6. Zo je was vroegen rund geweest om vuurwerk af te steken. Er zijn meer jongen dit doen. Ik heb ze vroeger in mijn gezicht gehad van spuiten van kruid. Ik was even blind geweest. Ik keek erin omdat niet deed. Vergeet nooit meer. Daarna nooit meer. Weg met troep. Fijn weekend.

 7. Ik heb nog nooit vuurwerk afgestoken in mijn volwassen leven en als kind alleen sterretjes, het meest onschuldige

 8. Van die puistjes, hahahaha die kende ik nog niet.. heb ik ergens gemist denk ik… het is wel waar eventueel, maar goed..

  Ik vind het eng, vond ik als klein meisje al, ooit mocht ik een keertje mee, in Amsterdam nog, op de halte stak mijn vader met een goede vriend vuurwerk af, dat leek toen wel midden op de weg natuurlijk… tramhalte dus… open, maar toch staken er ook mensen af onder het portiek.. overdekt stukje winkel gebied woonden wij boven.. dus achter mij, op straat, stoep, en dan voor mij, midden op de trambaan, en andere kant, wat was dat eng! Sinds dien, blijf ik liever binnen sowieso.. ook de dagen ervoor en erna..

  X

 9. Ik heb er nooit om gegeven. Sterretjes zijn wel leuk om te fotograferen maar ik geef er niks om.

 10. stomme vuurwerk…
  vandaag nog verbieden maar het zal allemaal wel weer met een sisser aflopen, kabinet is een laffe prutbende.. daar schieten we niks mee op, let maar op.

  de reclames vind ik tof, moet nog veel harder:-)

  xxx

Sorry, the comment form is closed at this time.