feb 202020
 

Maandag schreef ik al over mijn dilemma, ik heb deze week
diverse keren met S en Y gesproken. Ze snappen mijn standpunt.
Het is ook niet zo dat ze hem willen leren kennen, maar ze
zijn gewoon nieuwsgierig naar hoe hij eruit ziet.

Binnenkort is mijn zus jarig en daar komt hij ook.
De uitgelezen kans voor hun natuurlijk om hem te zien.
Ze hebben wel gevraagd of ik erbij wil zijn. Omdat ze
het toch wel heel spannend vinden. Nou wil ik dat liever
niet, maar aan de andere kant. Hij is voor mij een vreemde
(die ik niet wil leren kennen). Maar er zullen op die verjaardag
wel meer vreemde mensen zijn die ik waarschijnlijk ook niet
spreek of leer kennen.

Dinnetje vindt dat iedereen een extra kans verdiend, maar dat
gaat sowieso niet gebeuren. Hij krijgt bij mij geen kans.
Maar nu zit ik nog te bedenken of ik mee zal gaan.

Love as Always
Di mario

Dit is zeker iets voor jou.

  10 Responses to “Dilemma (2)”

 1. Ik zou meegaan om bij de kinderen te zijn. Je weet niet hoe ze op hem gaan reageren. Het kan altijd tegenvallen.

 2. Moeilijk hoor di mario… maar voor je kids… zou ik meegaan, om hen bij te staan, just in case…
  xxx

 3. Wat een eerlijke log Di Mario, het lijkt me ook niet makkelijk.
  Maar ik zei het ook in de Bankshow, een vader hebben die er nooit voor je is is niet makkelijk.
  Mijn vader oorlogs- en gezinstrauma was er wel maar niet voor ons. Hans

 4. Als eerste, een dikke knuffel. Want dit soort dingen kom je niet door zonder een beetje extra liefde. Het is shit dat je dit hebt mee moeten maken (heb deel 1 net gelezen), maar wie weet ben je juist door dit pad wel de vader die jij voor jouw parels bent geworden. Wat je ook besluit te doen, je doet er goed aan. Verloren tijd haal je nooit meer in, en piekeren over wat het juiste besluit is maakt nog meer verloren tijd. Go with the flow, het komt goed.

 5. Ik kan helaas de keuze niet voor je maken. Maar snap wel je dilemma. Dit is een keuze die je niet op een weegschaal kan leggen, hier speelt emotie mee.

 6. Idd een dilemma
  Lees nu deel 1 ook pas.
  Zou zeggen geef het een kans ook voor S en Y
  En zie waar het toe gaat leiden
  s6

 7. Pfffff moeilijk hoor. Mijn eerste reactie is, je moet meegaan voor je kinderen, Maar als ik even verder denk dan is het natuurlijk wel zo dat hij jou als kind een hoop ontnomen of niet gegeven heeft en dan snap ik dat je daar niets mee te maken wil hebben. Ik durf eigenlijk geen mening te geven, maar misschien is een gesprek met je zus een goede tussenvorm dat zij die middag een beetje extra op jou kinderen let en ze steunt of helpt indien nodig. Sterkte met je beslissing, wat je ook doet het wordt moeilijk.

 8. the cure, daar maak je mij altijd blij mee, zalig!!!
  En het is inderdaad moeilijk, ik heb ook zo iemand die me zo diep geraakt heeft dat ik die nooit meer wil zien, ik begrijp je wel, want ik zag die eens en werd terug boos….
  doe gewoon maar waar je je goed bij voelt
  .* Een @->- voor jou.

 9. Iets wat je met jezelf zal moeten uitvechten. Ik zelf zou mijn kinderen willen steunen maar ook mezelf beschermen. Je kinderen zijn denk ik oud genoeg om zonder jou te gaan. Wat je ook kiest, ik wens je enorm veel sterkte man.

 10. Di Mario,

  je hoeft niks!
  Maar ik kan me voorstellen, dat je kinderen hun “opa” willen zien.
  Is er niet iemand waar ze mee kunnen gaan? Dan hoef jij niet…
  Moeilijk moeilijk moeilijk….

  Ik denk, dat ik niet zou gaan. Maar ja… dat ben ik…

  Sterkte met je keuze!

  Gut sjabbes moet je maar denken.
  “Alles zal reg kom” en uiteindelijk gaat ook dit voorbij…

  Sjalom van Marlou

Sorry, the comment form is closed at this time.