apr 032020
 

Hoe meer men zich begrenst,
des te vindingrijker men wordt.

Love As always
Di mario

  6 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. Ik begrens mezelf niet. Dus dat scheelt alweer. Vindingrijk ben ik geloof ik toch wel.

 2. Het gekke is voor mij persoonlijk, dat de enige begrenzing die ik heb, is mijn werk, ik mag even niet… maar dat is alles, de rest is al gewoon voor mij, en verder, de boodschappen? Het lijkt wat rustiger in de winkels, even wat meer opletten, briefjes mee, en wat minder socializen… maar goed hier in Friesland ken ik ze ook nog niet zo goed, hahaha Dus voor mij… heel gewoon, dood gewoon, thuis zijn, en mijzelf bezig houden.

  X

 3. Ik begrens me alleen in mijn blogs : vb geen politiek. Voor de rest heb ik weinig of geen grenzen.

 4. De gekste vindingen kom je nu tegen…

 5. Ja beperkingen opleggen dan maar vindingrijk zijn
  Groetjes

 6. Alweer zo’n mooie. Weet je wat ik zo mooi vind? Een mens kan nog zo begrensd zijn, in ons denken zijn we volledig VRIJ.
  Lieve groet ♥

Sorry, the comment form is closed at this time.