mei 102020
 

Er is geen manier om een perfecte moeder te zijn,
maar er zijn miljoenen manieren om een goede moeder te zijn.

Love As Always
Di Mario

  9 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. mijn moeder moet ik spijtig genoeg al 2 jaar missen
  zelf ben ik 1x moeder
  maar ik wens vandaag alle moeders een fijne dag

 2. De perfecte ouders bestaan zeker niet. En ondanks dat er zoveel manieren zijn om het juist te doen verpesten een berg ouders het alsnog.

 3. Goede morgen Di Mario, perfecte mensen lijken me helemaal geen prettige mensen, ik heb er gelukkig nog nooit eentje ontmoet. Een moeder ben ik wel maar dat is volgens mij een kwestie van veel liefde en ‘God zegene de greep’ er is geen opleiding voor dus je probeert het maar zo goed mogelijk te doen, zodat je kinderen tot goede mensen opgroeien en later tegen je zeggen dat ze een fijne jeugd hebben gehad.

 4. En dat hoeft niet alleen vandaag te zijn…

 5. mijn moeder had een zwaar leven hard werken met 10 kinderen, maar ze hield enorm veel van ons, ben blij dat ze mijn moeder was,

 6. Perfect is niemand. Een moeder kan alleen maar haar best doen.

 7. Je hebt moeders en je hebt mamma ’s ……

 8. perfect zijn, bestaat niet Mario

  en dat is maar best ook

 9. Een mooie spreuk. Hans

Sorry, the comment form is closed at this time.