mei 242020
 

De natuur heeft geen haast
en toch komt alles voor elkaar.

Love As Always
Di Mario

  10 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. Goede morgen Di Mario, daarom laat ik de natuur meestal haar gang maar gaan, ze weet vast wel wat het beste is . Al geef ik in de tuin wel een paar grenzen aan, ik wil tenslotte geen oerwoud om mijn huis heen 😉 Ik wens je een fijne zondag toe.

 2. en ik ben altijd te gehaast…..

 3. Het is alleen de mens die haast heeft. Verder is er niets gejaagd of gehaast. We maken onszelf gek.

 4. fluitekruid heeft altijd alle tijd! Wat John zegt is ook helemaal waar… opgejaagd worden, als ik even stil sta, zie ik het elke dag opnieuw… zeg ik het zelfs, tegen de kinderen, waarom zo gehaast, gejaagd?

  Omdat…

  nou laat mij dan maar zijn als fluitekruid waar en mits mogelijk!

  X

 5. En vaak veel sneller dan je verwacht. Het fluitenkruid staat alweer overal in bloei…

 6. De natuur laat ons veel boodschappen van het leven zien.

 7. Mooie gedachte. Het komt op geen miljoen jaar vooraleer de natuur in aktie komt.

 8. We zijn het ook aan het leren om het haasten achter ons te laten toch?

 9. mooi hé di Mario, daar kunnen we een groot voorbeeld aan nemen..
  maar tja… mensen hé…. di e mensen dat ze het alleen recht hebben,
  ik denk dat corona een heel erg gunstig effect op de natuur heeft..
  en dát vind ik heppie

  xxx

 10. De natuur is een voorbeeld voor de mens.
  Merk je nu duidelijk door het Coronavirus. Hans

Sorry, the comment form is closed at this time.