jun 052020
 

Ik kan nog steeds de geur naar boven halen van
de klappertjespistolen die we vroeger hadden.

En dat terwijl ik zelfs geeneens een eigen pistool had vroeger.
Ik speelde ook niet vaak soldaatje of zoiets.

En nu, Y speelt helemaal niet met pistolen of geweld,
hij is er toch wel gevoelig voor en dat is geen goede basis.

יgeluk
*Klikfoto*

Love as Always
Di Mario

  10 Responses to “Toen was geluk heel gewoon”

 1. Goed dat Y niet voor geweld is. Daar komt toch nooit iets goeds van in huis.

 2. Je kunt niet om het leven heen. Ook hij wordt beïnvloed door de omgeving

 3. Nou zeker, maar de papieren rolletjes die ik had als kind waren eigenlijk mooier, want dan kon je wel 20 keer schieten.
  Vroeger speelde we ook meer cowboy en indiaantjes.
  Maar niet elk kind vind het leuk. Hans

  Ot. Je verzoekjes zijn gedraaid in de show.
  hopelijk zijn de wonden genezen. 🙂
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 4. oef, die dingen, ik ben blij dat ze zijn verdwenen eerlijk gezegd, heb ze nooit gehad, wilde het ook niet, bleef er ver vandaan, ik schrok mij altijd een hoedje als die dingen af gingen in de buurt.

  Fijn dat Y er niets mee doet, en ja… de gevoeligheid, je blijft nieuwsgierig…

  X

 5. Kinderlijke nieuwsgierigheid is niet te onderdrukken en hoort bij het leven.
  Gelukkig kun je als ouder daar een goede balans in brengen.

 6. zelfs ik speelde met zo’n geweer, dat stonk wel , maar het was leuk, hetzelfde met die rolletjes waar je met de punt van een steen steen op moest kloppen
  mijn zoon had een babygun met plastieke kogeltjes, maar hij kreeg eerst ne uitleg van wat wel en wat niet mocht,hij was ook gek op zwaarden enz…

 7. Klappertjes nu ik dat lees ruik ik ze weer, ik had geen pistool (meisjes kregen die niet snel) maar een soort raketje dat je in de lucht gooide en dat dan met de punt (waar je de klappertjes in stak) naar beneden op de stenen viel en zo het klappertje af liet gaan. Misschien ken je die ook nog.

 8. Ik ging vroeger ook klappertje van pistool spelen. Geur rookt inderdaad heel goed. Gingen cowboytjes spelen. Ik speelde ook ermee hoor. Niet gek…. Zelf hebben rol klappertje in pistool erin te doen. Ik deed ook op de grond dan steen erop doen. Dan hoor je klap en nog eens klap. Leuk eens te lezen. Fijn weekend.

 9. Mijn broer(tje) had een klappertjespistool! Meestal speelde hij op straat cowboy en indiaantje. Het was de kunst iemand te vinden die zich door hem dood wilde laten schieten (-:
  Hij knalde soms wel eens in huis. Dan kwam er meer rook uit de oren van m’n moeder dan uit m’n broertjes pistool…
  Yaron komt hartstikke goed terecht!
  Lieve groet ♥

 10. Ik heb ook nooit veel gespeeld met pistolen of geweren. Wel met blaaspijpjes pijltjes schieten. En oh ja ik heb wel even met pistolen gespeeld dat was in de tijd van erwtenpistolen, dat was wel spannend 🙂

Sorry, the comment form is closed at this time.