jun 122020
 

Verhuizen heeft ook goede kanten, je kunt namelijk
eens goed door je spullen heen om te kijken of je het
echt nog wel nodig hebt. En zo kwam ik de diskette tegen.

Hele bakjes vol had ik er van vroeger, maar mijn pc accepteerd
ze niet meer, dus ik heb er niets aan en dus maar weg.

Ik zou niet weten wat er allemaal opstond, maar het zal wel
niet belangrijk meer zijn, anders had ik het wel overgezet.

יgeluk
*Klikfoto*

Love as Always
Di Mario

  9 Responses to “Toen was geluk heel gewoon”

 1. Het wordt ondertussen tijd dat wij gaan verhuizen; het huis groeit dicht. Of we zetten Roos op straat (-:
  Maar nee, dat doen we uiteraard nooit! Op zolder ligt m’n walkman, naast een doos muziekcassettes. Ik voorzie een moeizaam afscheid. We hebben veel veranderingen meegemaakt. Vinyl. Bandjes. CD-speler. Video…we worden oud, hahaha!
  Lieve groet en een fijn weekend ♥

 2. Die kunnen bijna het museum in.

 3. 🙂 dat scheelt wel ja als je gaat verhuizen ruim j e op, maar geloof me, ik woon hier nu weer 12 jaar en dan groei je weer dicht 🙂

  xxx

 4. Nostalgie zijn de diskettes, heb nog een diskdrive in mijn vorige pc gezet.
  Heb ook de meeste weggedaan, maar sommige koster ik.
  Maar alles al overgezet. Hans

  Ot. De verzoekjes zijn gedraaid in de show.
  Gelukkig hebben jullie elkaar, dus echt alleen zijn jullie niet. 🙂
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 5. Ja, soms moet je eens echt goed opruimen.
  Overdaad aan spullen schaadt.
  Fijn weekend…!

 6. Het moet keertje opruimen. Scheelt weer voor jou.
  Wij wonen al 30 jaar dezelfde huis. Opgeruimd staat netjes. Ja toch.
  Fijn weekend.

 7. LOL… ja ik merk het hier ook, 2 huizen en 1 boot aan voorraad en spullen liggen hier, er is al een deel weg, maar met pijn en moeite gaat dit… dozen nooit weer geopend na overlijden etc, maar ja, we hebben toch ruimte?

  Tis dan ook voor de kinderen later, die mogen het opruimen, ahhaha

  X

 8. voor pc is dit antiek

 9. Jazz jackrabbit!!! Das een keileuk spel, platform met een konijn vergelijkbaar met Mario maar helaas volledig geflopt omdat toen ook 3D uitkwam. Ik ga zo dat spel weer opzoeken! Ik weet zelfs de cheatcodes nog bedenk ik me nu.

Sorry, the comment form is closed at this time.