okt 252020
 

Wie geen tijd heeft,
is armer dan een bedelaar.

Love As Always
Di Mario

  9 Responses to “spreuk van de dag”

 1. Ik leef zo onthaast mogelijk maar tijd is iets raars, ongrijpbaar, en het kan zo snel gaan dat je er gewoon geen grip op hebt.

 2. er zijn inderdaad mensen die nooit tijd hebben
  ik maak altijd tijd
  -Een @->- voor jou.

 3. Weet je dat ik dat heel stom vind? “ik heb geen tijd om die of die te zien, ik heb het te druk”. Kwestie van prioriteiten stellen is dan wat ik denk. Als iemand belangrijk genoeg is voor je, máák je tijd.

 4. Goede morgen Di Mario, tijd is iets vreemds, een leuke dag vliegt voorbij en aan een nare dag lijkt maar geen eind te komen. Tijd. . . ik denk dat alleen mensen daar belang aan hechten, dieren delen hun dagen niet in in uren en minuten. Ik wens je een fijne zondag toe.

 5. de meesten beseffen dat helaas niet

  prettige zondag

 6. Leef bijna zonder die tijd…

 7. Ik heb tegenwoordig alle tijd…

 8. Ik heb of maak altijd tijd voor van alles en nog wat. Maar de tijd gaat te snel… Kom ik tekort aan…

 9. Zo is dat, een bedelaar heeft namelijk alle tijd. Hans

Sorry, the comment form is closed at this time.