jul 182020
 

Hoe minder men weet,
hoe gemakkelijker men een besluit neemt.

Love As Always
Di Mario

  7 Responses to “Spreuk van de dag”

  1. Het is soms ook helemaal niet goed om te veel te weten maar persoonlijk ben ik graag op alles voorbereid dus weet meestal te veel om snel te kunnen beslissen. Ik heb gelukkig ook het geduld van de wereld dus het is prima voor mij.

  2. of juist het tegenovergestelde 🙂

    xxx

  3. En hoe sneller het fout gaat. Tenzij dat de dingen die je niet weet er ook niet toe doen.

  4. Goede morgen Di Mario, ik ben blij dat ik geen besluiten hoef te nemen over dingen waar ik niets van weet. Ik denk dat als dat zou moeten, ik toch eerst zou proberen me op de hoogte te stellen, zodat ik wel iets er over weet. Anders kun je toch geen gefundeerde besluiten nemen. Fijn weekend gewenst.

  5. En soms is dat goed.

  6. maar of het een goed besluit is…valt nog te bekijken

  7. Dat is inderdaad waar, je kunt soms flink in de war raken van te veel kennis. Hans

Sorry, the comment form is closed at this time.