jul 092020
 

Wees gerust, ik ga geen nieuwe carrière beginnen
en al helemaal niet bij de defensie. Maar ooit toen
ik nog gekeurd werd bij het leger vroegen ze me
wat ik wilde worden als ik goed gekeurd werd.

Toen ik zei dat ik vlieger wilde worden keken ze me
raar aan, dat kon namelijk niet, ik ben kleurenblind.
Dat ik eventueel alleen nachtvluchten wilde doen
was ook geen goed argument, gelukkig werd ik
voorgoed ongeschikt verklaard. Ik moest er even
aan denken toen ik deze reclame zag. Zal ik het
toch nog een keer proberen bij ze? 😉

Privepraat

Love As Always
Di Mario

Dit is zeker iets voor jou.

  9 Responses to “Vlieger bij Defensie”

 1. Nee, daar had ik geen interesse in. Ik was een zeeman die bij de landmacht moest…

 2. Ging met de kinderen regelmatig naar het oude Soesterberg, hebben ze ook veel op de simulator gezeten. Hans

  @ ook de brief uit eigen muziek box is leuk. Hans

 3. Alles wat slecht is voor het milieu is niet goed.

 4. wie weet, proberen kan je altijd en je loon zal er ook goed van zijn
  alleen de uren….

 5. hahahaha en laten we nu het veel gehoorde…. je kunt worden wat je wilt! als je maar wilt of… werk eraan… dan komt het wel uit… 😉

  X

 6. Zou het bij de diertjes houden…veel leuker haha

 7. Zieltjes winnen is het. Ik ben gelukkig van a die tijd maar had oorlogsfotograaf gezegd.

 8. Werken bij defensie…ik ken betere werkgevers!
  Een vriend van ons gaf zich samen met een vriend op om vlieger te worden. Hij deed mee voor de gein en kwam door alle toetsen en werd aangenomen. Degene die vlieger wilden worden helaas niet. Het kan raar lopen…
  Lieve groet ♥

 9. Ik kom uit de tijd dat we geen tijd en of zin in de dienstplicht hadden. Moest wel zorgen geen S5 te krijgen, want dan kon je een hoop beroepen niet meer uitoefenen. Zag de een na de andere Leidenaar afgekeurd naar huis gaan, ik kon niets opvoeren. Totdat iemand vroeg u heeft niet ingevuld waar u bij wilt. Maakt niet uit zei ik als het maar dichtbij Leiden is. ( scheelde zondags terugreizen dacht ik) Die man legde de afkeuring in mijn mond door te vragen of ik moeite had om van huis af te zijn. Speelde dat ik daar liever niet over praatte , maar hem kon ik alles vertellen vertelde hij. Na twee herkeuringen werd ik voorgoed afgekeurd omdat ze niet verwachten dat ik van huis weg kon. Dat ik ondertussen al in een kraakboerderij in Hagestein woonde heb ik er maar niet bij verteld 🙂

Sorry, the comment form is closed at this time.