aug 122020
 

Een boek gaat over wat je er zelf uithaalt.
Niet over wat de schrijver belangrijk vindt.

Love as always
Di Mario

  12 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. ik ben niet zo’n lezer van boeken, geef mij maar korte verhalen en spreuken of gedichten, daar haal ik persoonlijk meer uit, dan uit een volledig boek
  -Een @->- voor jou.

 2. Ha Di Mario,
  misschien ga ik vanavond jouw kortfilm kijken… nu vind ik hem te lang.
  Dus… hup! Naar de spreuken:

  Een boek gaat over wat je er zelf uithaalt.
  Niet over wat de schrijver belangrijk vindt.

  Helemaal mee eens…
  Ik zie alles voor me, als ik lees.
  \Kan me er helemaal in verliezen…

  Sjalom van Marlou

  .

 3. Een boek moet leesbaar zijn en moet je in een ruk uit willen lezen…

 4. Goede morgen Di Mario, als het weer wat koeler is, ga ik lekker de boekenbonnen uitgeven die ik met mijn verjaardag kreeg. Mijn man placht altijd te zeggen :”Als jij niets te lezen hebt, ga je desnoods het etiket op de pindakaaspot lezen” Ja ik lees graag en heb dan ook een aardig gevulde boekenkast. Trouwens ik lees mijn boeken meerdere keren en haal er dan steeds andere dingen uit.
  Een fijne woensdag gewenst.

 5. Iedereen leest een boek met z’n eigen beelden erbij. Zo kan het verhaal van de schrijver compleet op de achtergrond verdwijnen. Het mooie van boeken dus.

 6. Als ik eens boek leest moet deze gelijk mij trekken om verder te lezen dis niet eerst zo een langdradig verhaal alvorens men eens schrijft waar het nu echt over gaat. Meestal trekt mij natuurboeken het meeste want daar leer ik ook weer van. En ik waan mij daarbij ook soms op avontuur in het land.

 7. Dat is een intrigerende stelling… En ergens ook wel balen voor schrijvers lijkt me.

 8. Een boek lees ik nooit uit. Ik kan me niet zo goed concentreren op die letters.
  Hier en daar een kortverhaal mag dan wel.

 9. Huh, te heet wrs, mijn hoofd, ik snap ‘m niet 😉

 10. Ik hou het maar bij Donald Duck………………

 11. of de schrijver daarmee akkoord gaat…

  weet ik zo niet

 12. Dat is waar, dat maakt lezen zo leuk. Hans

Sorry, the comment form is closed at this time.