sep 172020
 

Het gras is groener
waar je het water geeft.

Love As Always
Di mario

  10 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. Niet per se. Ik zag van de week mensen in de brandende zon water geven aan gras en planten en dat werkt niet. Het water verdampt en verbrand het gras en de bladeren. Als je per se water wilt geven aan je gras moet je dat in de avond doen. Beter is om het helemaal niet te doen.

 2. Goede morgen Di Mario, inderdaad water geven doe je het best ‘s avonds. Ik heb mijn tuin helemaal geen water gegeven, alleen de potplanten buiten krijgen water. Een fijne donderdag gewenst.

 3. Bij de buren dus whahaha

 4. Besluit : regelmatig water geven.

 5. Gras krijgt hier ook geen water… alleen de plantenbakken krijgen hier water.

 6. Het is ook groener aan de andere kant van de heuvel

 7. Of bij de buren. Hans

 8. Dat hoeft per se z te zijn….. Dat hangt van de weersomstandigheden af. Als het zo warm is dat de grond droog is en het gras water ‘zoekt’, dan klopt deze stelling zeker!

 9. Dat hoeft per se zo te zijn….. Dat hangt van de weersomstandigheden af. Als het zo warm is dat de grond droog is en het gras water ‘zoekt’, dan klopt deze stelling zeker!

 10. Ik pak net een vetplantje op wat het goed deed, maar nu ineens verschrompeld is, ik denk toch teveel water… dus die is bruin, hahahaha

  Gras werkt gelukkig anders, maar ligt hier niet in de tuin 😉

  X

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.