sep 172020
 

Gisteren weer een cursus gehad, deze keer netjes online,
toch een vreemde gewaarwording, maar leuk om te doen.

Op zich heb ik er geeneens moeite mee om dit ook zo te doen als
corona voorbij is. Ik miste toch wel de broodjes die ze daar hadden.

Privepraat

Love As Always
Di Mario

Dit is zeker iets voor jou.

  7 Responses to “Online”

 1. Lijkt me voor de organisatie ook een stuk goedkoper.

 2. Het voordeel van een online cursus is wel dat je niet hoef te reizen.
  Ja, de broodjes zijn altijd wel lekker. Hans

 3. Thuis blijven lijkt me het makkelijkst.

 4. Over een paar uur voor het eerst in maanden (sinds maart dus) voor het eerst een team-vergadering ‘live’, ben best benieuwd hoe ze dit corona-proof oplossen. Neem in ieder geval wel mijn eigen mondkapje en handgel mee. Het zal er wel zijn, maar als iedereen alles aanraakt lijkt me ook niet zo hygiënisch.

 5. Ik heb geen idee hoe ik dat zou vinden zo thuis, ik zou toch de interactie missen denk ik… zie het laatst ook tegen een studente nog, die had online les, maar ja, ze kon wel met mij appen ook tussendoor zo, hahaha en een foto sturen van hoe het eruit ziet op haar laptop dan…

  X

 6. Ha Di Mario,

  Roosje heeft een tijd lang ONLINE les moeten geven aan de studenten van de Kunst Academie in Den Haag.
  Zij was elke keer kapot moe!
  Nee… doe mij ook maar gewoon een lekker kluppie met wat koffie en een broodje…

  L’shana Tova!!
  Een goed en zoet nieuwjaar voor jou en de jouwen…

  Sjalom van Marlou

 7. Het scheelt veel als iedereen gewoon thuis kan blijven! Minder verkeersbewegingen en veel goedkoper want broodjes hoeven niet besteld te worden . Maar wel jammer voor jou!

Sorry, the comment form is closed at this time.