sep 262020
 

Als je niet gelukkig bent geworden van het kopen van dingen,
word je het misschien van het wegdoen.

Love As Always
Di mario

  10 Responses to “Spreuk van de dag”

 1. ik denk ook eerder van wegdoen…
  en zeker afsluiten
  Ik wens je een fijn weekend en hier is een @->- voor jou.

 2. Je moet alleen iets kopen als je het echt nodig hebt. En dan hoef je er niet eens per se gelukkig van te worden.

 3. Goede morgen Di Mario, ik ben niet zo van het winkelen voor zomaar iets. Ik koop wat ik op dat moment nodig heb . Nu heb ik wel een broek en blouse gekocht voor de trouwdag van mijn zoon, terwijl ik echt nog wel kleding in mijn kast heb hangen, toch vind ik dat ik op die dag (ik ben getuige) wel iets moois aan moet trekken, en ik wil niet in mijn spijkerbroek met een truitje wil verschijnen.
  Een fijne zaterdag gewenst, al regent het hier behoorlijk hard, er is toch altijd iets om te genieten.

 4. Alleen doet wegdopen ook pijn. Ik ben in dat opzicht altijd een kleine verzamelaar geweest.

 5. Heb al veel weg gedaan en koop nu slechts wat ik echt nodig hebt.

 6. Ik ga niet snel gericht voor kleding kijken, meestal zie ik wel iets online dat ik leuk vind, of ik loop er in een winkel zomaar tegenaan.. En dan kijk ik weer maanden nergens naar. En over andere dingen slaap ik altijd eerst een nachtje. Vaak denk ik dan, niet nodig!

 7. Ontspullen de nieuwe mode 😉

 8. Dat is Eva aan het ontdekken.

 9. Het zal de leeftijd zijn maar ik heb steeds minder nodig…
  Lieve groet ♥

 10. Ontspullen geeft ruimte in het kwadraat. Hans

Sorry, the comment form is closed at this time.