nov 022020
 

Sta ik in de rij bij de supermarkt, voor mij staat nog een meneer.
Mijn spullen staan netjes op de band, hoor ik de cassiere tegen
meneer zeggen. Kunt u deze even na uw boodschappen neerzetten
Ik ga namelijk zo sluiten. Dus ik pak het bordje en zet hem na mijn
boodschappen neer. Zegt ze.. dat is niet de bedoeling, ik ga sluiten.

Dus ik zeg, ja dame, maar mijn boodschappen staan hier al op de
band, dus ik vind dat je mij ook wel even nog kan helpen.

Meneer, dan moet u niet snel uw boodschappen neerzetten,
ik heb ook recht op pauze. Ik kijk haar nog vol ongeloof aan.
Ik zeg nog, die meneer moest boodschappen verplaatsen om
ruimte te maken tussen zijn en mijn boodschappen om het
bordje neer te zetten. Ik kreeg me toch de wind van voren
van de dame. Ze wilde me nog wel helpen, maar dan onder
protest. Ik heb haar toch nog maar even bedankt en een
prettige dag gewenst. Volgens mij zat er iets dwars bij haar.

Privepraat

Love As Always
Di Mario

Dit is zeker iets voor jou.

  12 Responses to “Pauze”

 1. Iedereen heeft wel eens een slecht moment maar daar mag de klant de dupe niet van worden.

 2. Tja… dat is niet aardig, maar misschien verlangde ze zo erg naar haar boterhammen of moest ze naar de wc dat ze jou niet eens eerder opgemerkt heeft. Hoewel… ik weet het niet. Zoiets is niet netjes en niet eerlijk!

 3. nou zeg…… ik ben helemaal flabbergasted…
  beetje vriendelijkheid kan toch nog wel,
  ze staan onder druk ik begrijp het maar dan nog….
  goed gedaan di mario

  xxx

 4. Nou ja! Is ze helemaal van de pot gerukt? Dan spoor je niet, hoor. Wat een onbeschoft gedrag tegenover een klant. Ze had dat bordje met gemak aan jou kunnen geven en dan was er niets aan de hand geweest.
  Jij gedroeg je heel correct, chapeau!
  Lieve groet ♥

 5. Wauw, dat was niet goed wat de caissière heeft gedaan. Ten eerste had ze dat direct moeten zeggen tegen de meneer die voor je stond en ten tweede had ze dat tegen jou moeten zeggen. Dan heeft ze vijf minuten later pauze. Is voor haar misschien niet zo leuk, maar wel dejuiste gang van zaken.

 6. Haha, ik heb dat ook ooit eens gehad. Ben gewoon met het lege wagentje naar buiten gelopen, voor ik bij de auto was stond de bedrijfsleider al achter me… Daar ben ik heel makkelijk in. Ik heb de kassajuffrouw daar nooit meer gezien.

 7. Ja, dat is merkwaardig zeg, ze is behoorlijk brutaal.

 8. Was naar buiten gelopen zonder de boodschappen hoor

 9. Dat was niet klantvriendelijk.
  Vast een slechte nacht gehad en met het verkeerde been uit bed gestapt.

 10. als het al op de band stond kan ze dat niet maken, daar had ze maar eerder aan moeten denken.
  Maar er zijn inderdaad mensen die het zonder te vragen er nog vlug erbij zetten , al werd het gezegd of staat het plaatje er, dat vindt ik dan niet juist, die hielp ik ook niet (persoonlijk)
  -Een @->- voor jou.

 11. Sja di Mario,

  het bekende korte lontje mischien?

  Maar het was niet aardig…

  Sjalom van Marlou

 12. Zo hoort het toch niet!
  Maar het is wel gezeik uiteraard de laatste weken.

Sorry, the comment form is closed at this time.